Haberler

    Atl. Madrid'den Arda Açıklaması!

    Atletico Madrid cephesi, Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea eşleşmesini değerlendirdi.

    UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde İngiliz ekibi Chelsea ile eşleşen Atletico Madrid'de, Kulüp Başkanı Enrique Cerezo, "Şansların yüzde 50, yarı yarıya olduğu bir yarı final" dedi.

    Kura çekimini değerlendiren Cerezo, "Asla kolay olmayacak. Her iki takım da çok mücadeleci ve futbolseverler için tam bir gösteri olacak" diye konuştu.

    Kura çekimini Atletico Madrid Kulübü adına İsviçre'nin Nyon kentinde takip eden futbol direktörü Jose Luis Perez Caminero ise gazetecilere yaptığı açıklamada, "Dengeli bir kura çektik. Bu zamana kadarki mücadeleci oyun stilimizi en iyi şekilde sahaya koymaya devam edeceğiz. Sadece futbolcular için değil, taraftarlarımız için de hayal ettiğimiz finale ulaşmaya çalışacağız" ifadesini kullandı.

    "ARDA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ..."

    Caminero ayrıca Arda Turan ile ilgili bir soruya, "Arda, bu zamana kadar ulaştığımız başarılarda ve finale çıkma hedefimizde takımın en önemli taşlarından biridir. Önemli bir futbolcumuzdur" yanıtını verdi.

    Atletico Madridli futbolculardan Tiago da "Chelsea, büyük futbolculara ve büyük bir teknik direktöre sahip bir kulüp. Son yıllarda kazanmaya ve finaller oynamaya alışık bir takım. Zor olacak ama finale çıkmak için büyük bir arzumuz ve heyecanımız var" değerlendirmesinde bulundu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid Chelsea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title