Haberler

Atilla Taş'ın Yeni Klibi Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

'Karışık Kaset' filminde Egemen adlı bir pop şarkıcısını canlandıran Taş'ın seslendirdiği 'Elimi Soksam' şarkısı ve klibi sosyal medyada yayınlanır yayınlanmaz olay oldu.

Atilla Taş'ın yeni şarkısı ' Karışık Kaset' filminin vizyona girmesiyle dinleyicilerle buluştu.

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren romantik-komedi ' Karışık Kaset' filminde Egemen isimli bir pop şarkıcısını canlandıran Atilla Taş, filmde seslendirdiği "Elimi Soksam" parçasının klibi internet ortamında yayınlandı.

FİLMDE OYNAMAKTAN ÇOK KEYİF ALMIŞ

Filmde Sarp Apak'ın canlandırdığı Ulaş karakteri ile gazetenin müzik sayfası için röportaj yapan Egemen adlı fırlama pop şarkıcısını canlandıran Atilla Taş, oyunculuk yeteneğini konuşturuyor. Taş sosyal medyada yaptığı paylaşımda ve filmin galasında Karışık Kaset'te konuk oyuncu olarak yer almaktan ne kadr keyif aldığını tekrar tekrar dile getirmişti.

SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU

Her şarkısı ve klibiyle olay yaratan Atilla Taş'ın bu şarkısı da sosyal medyada yayınlanır yayınlanaz paylaşım rekoru kırdı. Yeni fenomen olma yolunda giden şarkı şimdiden çok konuşulanlar arasına girdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Karışık Kaset Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (30)

Asi:

İlk 6 Ay Anne sütü Şart diye boşa demiyorlar :)

25
2
yanıtYanıtla
el turco:

ehhh atilla tas gene kalitesini ortaya koymus. berbat!

22
5
yanıtYanıtla
OkumakMobil-IOS:

1 dakika tahammul edemedim

20
4
yanıtYanıtla
gerçek düşünce:

ne yaptın be atilla taş. müzik zevkimizin içine ettin.

17
4
yanıtYanıtla
iğrençç:

ajdar atilla taşa bin basar. . .

15
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

AJDAR 2

12
3
yanıtYanıtla
Fatih beyMobil-IOS:

Uyduruktan teyyare

8
7
yanıtYanıtla
ErlichteMobil-IOS:

Adamsin Ati! Seviyoruz seni aynen devam !!

5
10
yanıtYanıtla
bunun adi wayy türkiyemobilWeb@haberler.com:

Midem kalkti yaa sokacakmis eldivenler falan biraz mide olur insanda..

11
4
yanıtYanıtla
like:

Atilla taş in - Ajdar out

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title