Haberler

Atıl Olan 3 İş Merkezi Okul Olacak

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Altınkent Mahallesi sakinleriyle önceki gün yemekte bir araya geldi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Altınkent Mahallesi sakinleriyle önceki gün yemekte bir araya geldi.

Katılımın yüksek olduğu buluşmada Başkan Ayaz, belediyenin yaptığı hizmetlerden söz etti. Özellikle bölgede önemli bir sorun olan eski iş merkezleri hakkında bilgiler aktaran Başkan Ayaz, "Mahallemizde bulunan ve uzun zamandır atıl durumda olan üç iş merkezi bundan sonra okul olarak değerlendirilecek. Böylece eğitime katkımız olacak. Büyükşehir Belediyemizle görüşmeler yapılarak devir ve gerekli işlemler tamamlandı. Önümüzdeki süreçte bu iş merkezleri eğitim merkezi olarak hayata geçecek" sözleri bayanlar tarafından alkışla karşılandı.

Başkan Ayaz konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Göreve geldiğimiz günden bu güne elimizden geldiği, imkanlarımızın yettiği süre çalışıyoruz. Yeni projelerle ilçemizi daha da markalaştırıyoruz" dedi. Özellikle katılıcı konutlarda kalan vatandaşlara da seslenen Ayaz, "Dış cephe giydirme ve güzelleştirme çalışmalarında 2014 yılı mart ayına kadar süre var. Eminim bu süreci iyi değerlendirirsiniz. Yapılacak bu güzel çalışmalarla ilçemiz anayol güzergahı üzerinde de estetik olarak ta modern ve harika bir kent olacak. Bunun yanı sıra ilçemizde bulunan kalıcı konuklar bölgesindeki parklar elden geçecek, eski kameriyeler ise temin edilecek" dedi.

(KU)

11.06.2013 20: 57: 34

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Ayaz Altınkent Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title