Haberler

Atıl Durumdaki Okul, Eğitim Merkezi Oldu

Isparta Merkez Büyükkışla Köyünde atıl durumdaki eski okul binası tamir edilerek Eğitim İkamet Merkezi haline getirildi. Muhtarlıkların talepleri doğrultusunda köylerin alt yapı ve sosyal ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Figen Beşik, "Eskiden okul olarak kullanılan bu bina taşımalı eğitime geçilmesiyle atıl durumda kalmıştı. Muhtarlığın talebi üzerine tadilatını yaptırarak yeniden işlevsel hale getirdik. Projenin finansmanını Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği karşılarken, köylü vatandaşlarımız da imece usulüyle işçiliğini yaptılar ve Devlet vatandaş işbirliğiyle güzel bir çalışma oldu. Büyük Kışla Köyü'ne hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Büyük bir eksikliğin giderildiğini belirten Büyükkışla Köyü Muhtarı Harun Bulut, "Başta Valimiz olmak üzere, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenlerine ve personeline çok teşekkür ediyorum. Burayı eğitim ikamet merkezi olarak kullanacağız" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Isparta Merkez Büyükkışla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title