Haberler

Atiker Konyaspor-Braga Maçı Notlar

UEFA Avrupa Ligi'ne istediği gibi başlayamayan Atiker Konyaspor, Braga karşısında ilk galibiyetini almak için sahaya çıktı.

UEFA Avrupa Ligi'ne istediği gibi başlayamayan Atiker Konyaspor, Braga karşısında ilk galibiyetini almak için sahaya çıktı. Yeşil-beyazlı ekip UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında grubun favorisi olarak gösterilen Shakhtar Donetsk'e evinde 1-0, deplasmanda ise Gent'e ise 2-0 yenildi.

ATİKER KONYASPOR'DA 5 DEĞİŞİKLİK

Portekiz temsilcisi Braga ile karşılaşan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, son oynanan Medipol Başakşehir maçının ilk 11'ine göre kadroda 5 değişiklik yaptı. Medipol Başakşehir maçında ilk 11'de yer alan Abdülkerim Bardakçı, Mehmet Uslu, Halil İbrahim Sönmez, Meha ve Avrupa liginde cezası bulunan Rangelov'un yerine Braga karşısında Vukovic, Douglas, Hadziahmetovic, Milosevic ve Bajic'i sahaya çıktı.

BRAGA'DA 3 DEĞİŞİKLİK

Braga Teknik Direktörü Jose Peseiro ise liglerinde Arouca ile 1-1 berabere kaldıkları maçın kadrosundan 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Arouca maçında ilk 11'de yer alan Jorge, Djavan ve Tiba'nın yerine Baiano, Velazquez ve Vukcevic'e ilk 11'de sahaya çıktı.

AZERBAYCANLI HAKEM

Atiker Konyaspor-Braga maçında Azerbaycan Futbol Federasyonu'ndan hakem Aliyar Aghayev görev aldı. Yardımcılıklarını ise Zeynal Zeynalov ile Rza Mammadov'u yaptı.

TARAFTARDAN SEVGİ GÖSTERİSİ

Karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan yeşil-beyazlı futbolculara taraftarlar, alkışlayarak sevgi gösterisinde bulundu. Futbolcular ısınma haraketlerini yaparken tribünleri dolduran taraftarlar takımlarını destekledi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Konya Emniyet Müdürlüğü, stat ve çevresi ile kent merkezinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Stadyuma alınan tüm seyirciler detaylı üst aramasından geçirildi. Bozuk para, çakmak, kesici ve delici aletlerin stat içerisine sokulmasına izin verilmedi. Konyalı futbolseverlerin ilgi gösterdiği mücadelede, tribünlerde yer yer boşluklar gözlendi. Stadyumda Braga taraftarına ayrılan bölüm ise boş kaldı.

140 BASIN MENSUBU İZLEDİ

Basın mensupları da maça yoğun ilgi gösterirken, 17'si yabancı basın olmak üzere toplam 140 medya çalışanı maça akredite oldu.

- Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Shakhtar Donetsk Konyaspor Gent Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title