Haberler

Atık Pil Toplama Yarışması Ödül Töreni

Düzce Belediyesi tarafından çevre bilinci ve duyarlılığın geliştirilmesi adına okullar arası düzenlediği atık pil toplama yarışması ödül töreni yapıldı.

Düzce Belediyesi tarafından çevre bilinci ve duyarlılığın geliştirilmesi adına okullar arası düzenlediği atık pil toplama yarışması ödül töreni yapıldı. Yarışmada dereceye giren Atatürk ilkokulu, Zübeyde Hanım Mesleki Teknik Lisesi ve Namık Kemal İlkokulu temsilcilerine ödülleri verildi.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) arasındaki atık pillerin toplanması, eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları kapsamında, İl sınırları içerisinde bulunan tüm ilköğretim okulları, ortaöğretim okulları ve liseler arasında düzenlenen "Geleneksel Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışması" sonucu ödül töreni düzenlendi. Yarışma dahilinde okullardan 2 ton 604 kg atık pil toplandı. Yarışmada birinci olan Atatürk İlkokuluna bilgisayar yazıcısı, ikinci olan Zübeyde Hanım Mesleki Teknik Lisesine spor seti ve üçüncü olan Namık Kemal İlkokuluna da satranç takımı hediye edildi. Ayrıca yarışmaya katılın 24 okula da futbol, voleybol ve basketbol topları verildi. Düzce Belediye Meclisi Salonunda yapılan törene katılan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerine yarışmaya katılmalarından ve çevre duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zübeyde Hanım Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title