Haberler

Atık Petrol Sahasına Düşen Köpekler Kurtarılmayı Bekledi

Güncelleme:

Batman'ın Recepler köyünde, 2 köpek petrol atığı havuzuna düştü, çok zor anlar yaşadı. Köpeklerinin petrol atığı havuzuna düşmesini köylüler protesto etti.

Batman'ın Recepler köyünde, 2 köpek petrol atığı havuzuna düştü. Köpeklerinin petrol atığı havuzuna düşmesini protesto eden köylüler, petrol kampına saldırdı. Arbede sırasında ise köpekler düştükleri yerde kurtarılmayı bekledi.

KÖYLÜLER GÖZALTINA ALINDI

Silah ve taşların kullanıldığı saldırıda kampta maddi hasar meydana gelirken, Jandarma ekipleri bazı köylüleri gözaltına aldı.

KÖPEKLER PETROL HAVUZUNDA UNUTULDU

Köpekleri için kampı basan köylüler ile petrol kampının güvenlikçileri arasında yaşanan arbedede sırasında ise köpekler petrol havuzunda unutuldu. Arbede yüzünden saatlerce kurtarılmayı bekleyen köpeklerin petrolün içinde adeta can çekiştiği görüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Batman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

ahmet rasimmobilWeb@haberler.com:

Ben bu Olay esnasinda ordaydim köpekleri recepler köyünde oturan sahipleri kahraman budakar tpao Dan para alabilmek için maalesef kasten atik su havuzuna atmiştr.bunun gibi olaylar civar köylerin sik sik yaptigi olaylar malesef.

11
5
yanıtYanıtla
Hayrettin ERENLERmobilWeb@haberler.com:

1-VİDEODA DA DUYULACAĞI GİBİ ONLARI ÇEKEN VE GÖREN İNSANLAR VAR YETKİLİLERE HABER VERDİLER Mİ4 SAATİ GEÇMİŞ ÇEKİM YAPILALI..HİÇ Mİ BİR GÖREVLİ YOK 2 KÖPEĞİ KURTARACAK... 2- VİDEONUN İÇİNDE REKLAM NE BÜYÜK BİR TERBİYESİZLİKTİR..KİM İZİN VERİYOR BÖYLE HAYATİ BİR KONUNUN İÇİNE REKLAM KOYMAYA.İNSANLIK DIŞI.. 3-UMARIM 2 KÖPEĞİN SAĞ OLARAK KURTARILDIĞINI VE KORUMAYA ALINDIĞINI BURADAN ÖĞRENİRİZ .YİNE.... 4- YUKARUDAKİ HABERLER DOĞRUYSA PARA İÇİN KÖYLÜLER VEYA BİRİLERİ YAPTIYSA EN AĞIR CAZALAR VERİLSİN TESPİT EDİLİP...SONUÇ DAHA “HAYVANCA“ OLMASIN..

10
0
yanıtYanıtla
g.kayamobilWeb@haberler.com:

Hayvan sevgisi olan insana kalaşnikof sıkmaz.tpao işçilerine silah sikan her gün tehdit eden bu grüntüyü çeken arkadaşlardir.kameraya çekeceyine kurtarmak daha hayirlidir.

8
2
yanıtYanıtla
berkcan budakarmobilWeb@haberler.com:

Bu videoyu çeken kişi atmiştir Köpeği.tpao kurulduğundan beri recepler köyü her türlü dalaverayla para koparma peşinde.hepsi deyil tabi Tüm köyü suçlamak doğru olmaz.

7
1
yanıtYanıtla
h.karkuşmobilWeb@haberler.com:

Videoyu çeken kişiyi biliyorum bu insanlar malesef hayvan sevdasi olan insanlar deyil.tpao yu ulusal basinda sikiştirarak menfaat koparmaya çalişan bir güruh.

4
2
yanıtYanıtla
ahmet rasimmobilWeb@haberler.com:

Dikkat edilirse havuzda çevre koruma telleri mevcut fakat köylüler teli yirtip hayvanlarini atip direk para diye tpao nun kapisini çaliyorlar.olan zavalli hayvanlara olmuyor.

1
4
yanıtYanıtla
mehmet:

Allahın belası hırbolar. . .

3
2
yanıtYanıtla
senay arzmobilWeb@haberler.com:

Kurtarıldı mi garipler sabahtan beri hayvan koruma derneklerine ulaşmaya çalışıyorum yazık ya

4
0
yanıtYanıtla
hakanmobilWeb@haberler.com:

Allaha sukur ikisi de sag salim kurtarildi

3
1
yanıtYanıtla
Fatih özermobilWeb@haberler.com:

Şu köpeklerin orda olmasina ve çikarilmasina engel olan kişileri tek tek o balçik havuzunda boğmaktan zevk duyarim

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title