Haberler

Atıcılardan Başkan Ergün'e Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Spil Dağı'nda bulunan atış poligonunun yapılmasında verdiği destekler nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür eden Palabıyık, "Sizlerin destekleriyle mevcut poligon Türkiye'nin en iyi atış poligonu haline geldi.

Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Palabıyık, Manisa'da avcılık ve atıcılık branşında faaliyet gösteren spor kulüplerinin temsilcileri ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti.

Atış poligonumuz önümüzdeki dönemde çok önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Palabıyık ile birlikte Manisa'da avcılık ve atıcılık branşında faaliyet gösteren spor kulüplerinin temsilcilerini makamında konuk etti. Ziyarette Palabıyık ile spor kulüplerinin temsilcileri kendilerine verdiği destekler ve atış poligonunun yenilenmesi noktasında sağladığı imkânlar nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Palabıyık, poligonun modern bir görümüne kavuşturulduğuna dikkat çekerek, "Sizlere teşekkürlerimizi sunmak adına ziyaret ettik. Şu anda atış poligonuna 15 adet makine konuldu. Makinelere plakalar konuluyor ve aşağıya insan inmeden atışlar yapılıyor. Poligonda tuvalet eksiği kapatıldı. Ayrıca ahşap kulübe konularak sporcuların ve hakemlerin soyunma odası olarak ayarlandı. Manisa Türkiye'nin en iyi atış poligonlarından birisine sahip oldu" dedi.

İlçeler Atışlarını Burada Yapıyor

Modern poligon sayesinde ilçede bulunan atış kulüplerinin de Manisa'ya tercih etmeye başladığını ifade eden Palabıyık, "Alaşehir Işıklar, Saruhanlı Merkez ve Appak atış kulüpleri organizasyonlarını burada yaptı. Gölmarmara, Belen ve Halitpaşa'da önümüzdeki yıl için atışlarını burada yapacak. Hafta sonları poligon hiç boş kalmayacak diyebiliriz" şeklinde konuştu.

Kurtuluş Günü'ne Özel Turnuva

Ziyarette Manisa'nın Kurtuluşu olan 8 Eylül tarihinde bir turnuva düzenlenmesi gündeme geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Kurtuluş Kupası" adı altında bir turnuva yapılabileceğini belirterek bunula ilgili ayrıntıları önümüzdeki günlerde görüşülmesini istedi. Avcılık ve atıcılık branşında faaliyet gösteren spor kulüplerinin temsilcileri de turnuva fikrine sıcak bakarken, turnuvaya Türkiye genelinden sporcuların katılım gösterebileceğini ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title