Haberler

Atıcılar, Olimpiyat Kotası Peşinde

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Atıcılık alanında sporcuların hazırlıklarının görüntüleri, - Ellerinde atıcılık silahları ile sporculardan detay görüntüler, - Atış yapılan hedeflerin görüntüleri, - Atışlardan sonra kazan sporculara ödüllerinin verilmesi, - Teknik direktör Korkusuz ile röportaj, - Olimpiyat şampiyonu Korhan Yamaç ile röportaj, Atıcılar, olimpiyat kotası peşinde- Hırvatistan'da düzenlenecek dünya kupasına katılacak Bedensel Engelliler Atıcılık Milli Takımı, olimpiyat kotası için mücadele edecek- Teknik direktör Korkusuz: "Hırvatistan'daki dünya kupası müsabakalarında en az 3 kota hedefliyoruz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Atıcılık alanında sporcuların hazırlıklarının görüntüleri, - Ellerinde atıcılık silahları ile sporculardan detay görüntüler, - Atış yapılan hedeflerin görüntüleri, - Atışlardan sonra kazan sporculara ödüllerinin verilmesi, - Teknik direktör Korkusuz ile röportaj, - Olimpiyat şampiyonu Korhan Yamaç ile röportaj, Atıcılar, olimpiyat kotası peşinde- Hırvatistan'da düzenlenecek dünya kupasına katılacak Bedensel Engelliler Atıcılık Milli Takımı, olimpiyat kotası için mücadele edecek- Teknik direktör Korkusuz: "Hırvatistan'daki dünya kupası müsabakalarında en az 3 kota hedefliyoruz. 2016 Rio Paralimpik Oyunları'na 6 sporcuyla katılmak istiyoruz"- Olimpiyat şampiyonu Korhan Yamaç: "Atıcılıkta Türkiye güçlü bir ülke. Benim hedefim de kota alabilmek" ÖMER HAKAN KİBAR - Bedensel Engelliler Atıcılık Milli Takımı, Hırvatistan'da gerçekleştirilecek dünya kupasında 2016 Rio Paralimpik Oyunları'na kota almaya çalışacak. Bedensel Engelliler Atıcılık Milli Takımı Teknik Direktörü Tolga Korkusuz, AA muhabirine, 8-14 Temmuz'da Hırvatistan'da düzenlenecek ve 2016 Rio Paralimpik Oyunları'na kota verecek dünya kupasına katılacaklarını belirterek, en az 3 kotayla Türkiye'ye dönmeyi hedeflediklerini söyledi.Eryaman'daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) hazırlıklarını sürdüren milli takımda 11 sporcunun bulunduğunu anlatan Korkusuz, "Dünya kupası müsabakalarında en az 3 kota almayı hedefliyoruz. 2016 Rio Paralimpik Oyunları'na 6 sporcuyla katılmak istiyoruz" dedi.Korkusuz, milli takımdaki 11 sporcudan ikisinin daha önce kota aldığını belirterek, şöyle konuştu: "Dünya kupası müsabakalarına katılım yüksek olacak. Bireysel sporlarda kendi performansınızın yanı sıra diğer sporcuların da performansı önemli oluyor. 9 arkadaşımızdan en az 7'si final atar. Finalde de herşey mümkün ama en az 3 kota hedefliyoruz. 2016 Rio Paralimpik Oyunları'na da 6 sporcuyla katılarak madalya kovalamayı istiyoruz." -Öncelik 2016 RioOlimpiyat şampiyonu Korhan Yamaç ise dünya kupası müsabakalarında öncelikli olarak kota almayı hedeflediğini söyledi. Atıcılıkta hedef koymanın pek mümkün olmadığını vurgulayan Korhan, "Öncelikle hedefim kota almak. 11 arkadaşın büyük bir çoğunun kota alma ihtimali var. Atacağımız puanlarla birinci de olabiliriz, sekizinci de olabiliriz. Atıcılıkta Türkiye güçlü bir ülke. Muhtemelen bir kaç kota alacağımızı düşünüyorum." Hırvatistan'daki dünya kupası müsabakalarında ay-yıldızlı ekip, erkekler ve bayanlarda 10, 25 ve 50 metre tabanca ve 50 metre tüfek branşlarında mücadele edecek.

Kaynak: AA / Spor

Hırvatistan Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title