Haberler

    Atiba, Osmanlıspor Maçına Damga Vurdu

    FutbolArena Analiz - Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Osmanlıspor deplasmanına çıkan Beşiktaş sahadan 2-0 galip ayrıldı.

    FutbolArena Analiz - Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Osmanlıspor deplasmanına çıkan Beşiktaş sahadan 2-0 galip ayrıldı.

    Atiba, Osmanlıspor maçında nasıl oynadı?

    Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, Osmanlıspor maçında gösterdiği performans ile teknik heyetini sevindirirken, taraftarlarından da alkış topladı.

    90 dakika sahada mücadele eden Atiba Hutchinson, 47 pas yaparken, %95 isabet oranı yakaladı. Rakip sahada ise %90 pas isabeti yüzdesi ile olan oynayan başarılı oyuncu, girdiği 8 ikili mücadelenin 3'ünden galip ayrıldı.

    Osmanlıspor'un baskı kurduğu son 10 dakikada Beşiktaş ecel terleri dökerken, 90+3'te rakio yarı sahada topu kapan Atiba Hutchinson galibiyeti getirdi. Kaptığı topu ceza sahasındaki Cenk Tosun ile buluşturan Atiba Hutchinson, pozisyonun devamında gelen golün asistine de imza atmış oldu.

    VAZGEÇİLMEZ OLDU

    Geçtiğimiz günlerde Kanada'da yılın oyuncusu seçilen 33 yaşındaki ön libero oyuncusu, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 22 maçta 3 asist üretti. 22 maçın 22'sinde 2020 dakika sahada kalan Atiba Hutchinson, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in vazgeçilmezi oldu.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Atiba Hutchinson Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title