Haberler

    Atiba ile Ömür Boyu!

    90+1'de attığı golle Trabzon galibiyetinde başrolü üstlenen Atiba'yla uzun vadeli çalışmayı düşünen yönetim, 34 yaşındaki oyuncuyu gelecekte antrenör olarak kulübün bünyesinde tutmak istiyor.

    Trabzon deplasmanında aldığı 4-3'lük galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Beşiktaş'ta tüm oyuncular üzerlerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getirdi. Ancak birisi diğerlerinden daha öndeydi: Atiba Hutchinson… Orta sahada dinamo gibi çalışıp, hem hücuma hem de savunmaya destek veren Kanadalı yıldız, 90+1'de de galibiyeti getiren golü atarak, gecenin yıldızı oldu. Siyah-beyazlı yöneticiler, ilerleyen yaşına rağmen Beşiktaş'ın en istikrarlı isimleri arasında yer alan Atiba'ya övgüler yağdırırken, tecrübeli futbolcuyu kulübün gelecekle ilgili planlarına dahil ettiler.

    GÖNÜLLERE İMZA ATTI

    Başkan Fikret Orman, mukavelesi 2018'in Mayıs ayında bitecek olan 34 yaşındaki oyuncu için şunları söyledi: "Atiba bizimle sözleşme yaparken 1- 2 yıllık değil, ömürlük imza attı. Camianın, taraftarın gönlüne atılan imza bu… Sadece futbolculuğu ile değil profesyonelliği, efendiliği ve sahadaki duruşuyla Beşiktaşlıların kalbinde yer edindi. Uzun yıllar bizimle olacak. Futbolu bıraktıktan sonra da antrenör olarak ya da farklı görevlerde Beşiktaş'a hizmetini devam ettirmesini isteyeceğiz. Atiba Beşiktaş'ın çocuğudur ve onunla uzun yıllar birlikte çalışacağımıza inanıyoruz."

    40 YAŞ ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL!

    Beşiktaş'ın sahada en çok koşan ve mücadele eden isimleri arasında yer alan 34'lük delikanlı Atiba, daha uzun yıllar futbola devam etmekte kararlı. "40'ına kadar oynar mısın?" sorusuna tecrübeli yıldız, "Zor ama imkansız değil" yanıtını verdi. Vücudunu çok iyi tanıdığını ve çok iyi baktığını belirten Atiba, "Zaman zaman benim de yorulduğum dönemler oluyor ancak programlı bir yaşamla bunu aşmasını biliyorum. Belli bir yaş veremem ancak gidebildiğim yere kadar gideceğim" ifadelerini kullandı.

    (Sabah)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Atiba Hutchinson Beşiktaş Trabzon Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title