Haberler

Athena Gökhan İlk Kez Ailesi ile Birlikte Tatilde Yakalandı

Güncelleme:

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, eşi Melis Ülgen ve kızı Ayşe Derya'yla ilk kez güneşlenirken objektiflere yakalandı.

Gökhan Özoğuz eşi Melis Ülgen ve kızı Ayşe Derya'yla Bodrum tatiline başladı. Güneşlenirken objektiflere yakalanan çift, görüntülenmekten rahatsız olmadı.

KIZIYLA BOL BOL OYUN OYNADI

Uzun konser turneleri nedeniyle kızına hasret kalan Özoğuz, Ayşe Derya ile bol bol vakit geçirdi. Bir süre denizde yüzen Özoğuz daha sonra şezlonga geçti ve kızıyla oynamaya devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökhan Özoğuz Bodrum Athena Magazin Haberler

500

Yorumlar (28)

YaseminmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Oruc yok bunlara kafirler

11
7
yanıtYanıtla
MISTAVAMAL:

cehennemlik görmek isteyen varmi, , buyursunlar, ,

5
11
yanıtYanıtla
Eğitim şart..mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu atena gökhan hani 5 vakit namazını kılar, hatta tv8 de programa ara vererek içeride namazını kaçırmadan kılmış, helal olsun. Ee şimdi!! Bu arkadaş dini görevini sadece namazlamı orantılamış. Oruç tutmadığı her halinden belli. Demekki ya rte ye ya da acuna yalakalık için din istismarcılığı yapmıştır. Tv8 de namaz kılarım bodrumda votkaya vururum ramazanda da olsak. Ünlü olmak böyle bir şeymiş demek ki..

6
8
yanıtYanıtla
Hasan:

Yok dindarmış, yok abdest alıyormuş, yok tarikatçıymış. . . İnanmayın artık bu masallara. Hepsi toplumu etkilemek için algı operasyonu. Onlar Bodrum''da, bizler Orucun aydınlığında. . .

8
2
yanıtYanıtla
selviiiii:

GÖKİİİİİİİ bu adamın tertemiz kalbine huyuna suyuna herseyıne hayranım. masallahı var Allah yuvasına huzur versin diğer ünlüler gibi olmasın sonu bosanmasın umarım. kibar ve nazik insan Allah kalbindeki imanı daha da artırsın . imanın kimde oldugu belli olmaz çünkü önce herkes kendine baksın din konusunda

9
0
yanıtYanıtla
CsknMobil-IOS:

Ya bir susun arkdas bilip bilmeden konusuyorsunu ne gördünüzde oruç tutmuyor diyorsunuz. Bu adam cemaat üyesi adam gibide orucunu tutuyordur fazla gevezlk yapmayn

6
1
yanıtYanıtla
YorumsuzzzMobil-IOS:

Yok birde tarikatçı,namaz kılıyor,abdest alırken görüntüler falan...adama baksana ramazanda bodrumda keyif yapıyor...hepsi hikaye

5
2
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

BİR İNSAN AİLESİ İLE BİRLİKTE GÜNEŞLENİRKEN NASIL YAKALANMIŞ OLUYOR.

5
1
yanıtYanıtla
baboco:

ya bunun neresi haber yaa bana bir anlatinadam cikmis tatilini yapiyor size ne oluyor ?? o tatil yapi bu bununla öpüstü, cart curt ya adam gibi haber yapin yada adam gibi yapan haber sayfalarina birakin yaa

5
1
yanıtYanıtla
kemal arı:

Asın, kesin bunları boyunlarının arkasından, yakalanmışlar. Habere bak yakalanmış Adam Ailesiyle güneş deniz ne yapsın?İYİMİSİNİZ?

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title