Haberler

Ateşten Atlayarak Hıdrellezi Kutladılar

Güncelleme:

Beyoğlu'ndaki Hıdrellez kutlamasına Suzan Kardeş türküleriyle renk kattı. Ünlü konuklar ateşin üzerinden atladı.

Balkan müziğinin sevilen ismi Suzan Kardeş ; önceki akşam Beyoğlu Zarifi'de Hıdrellez kutlaması yaptı. Kardeş; geceye özel olarak hazırladığı Türk sanat müziği, pop ve Balkan müziklerinden oluşan repertuvarıyla konuklara coşku dolu anlar yaşattı. Geçtiğimiz günlerde Methi Bengisü ile evlenen sunucu Oylum Talu ve oryantal Tanyeli de geceye katılanlar arasındaydı.

HEP BİRLİKTE DİLEK DİLEDİLER

Türkülerle eğlenen davetliler, daha sonra geleneksel olarak yakılan Hıdrellez ateşinin üzerinden atladı. Kötülüklerden korunmak için üç kere ateşin üzerinden atlayan konuklar, renkli görüntüler oluşturdu. Suzan Kardeş ve Tanyeli'nin de üzerinden atladığı Hıdrellez ateşi, şiddetli rüzgar nedeniyle zaman zaman konuklara zor anlar yaşattı. Bol bol dilek dilenen kutlamada; konuklar salıncağa da bindi. Sunucu Oylum Talu, geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdiği Methi Bengisu ile Hıdrellez geleneklerini bir bir yerine getirdi. Yeni evli çift, Suzan Kardeş'in verdiği komutlara uyarak dilek diledi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Suzan Kardeş Oylum Talu Hıdrellez Beyoğlu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title