Haberler

Atçı: "Ayağımızdaki Prangaları Attık"

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası İzmir Şubesinin çiçeği burnunda yönetimi ilk toplantısını yaptı.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası İzmir Şubesinin çiçeği burnunda yönetimi ilk toplantısını yaptı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan 4. olağan kongrede güven tazeleyen Op. Dr. Recep Atçı başkanlığında toplanan yeni yönetim, görev dağılımını gerçekleştirdi. Toplantı sonrası gazetecilere açıklama yapan Atçı, sendikalarını İzmir'de örgütlü olduğu tüm kurumları kapsayan delege yapısıyla adil demokratik bir seçim geçirdiklerini, kongrede kendisine rakip olan adaydan 3 kat daha fazla oy alarak yeniden başkanlığa seçildiğini hatırlattı.

Kongre sonrası genç ve dinamik bir yönetim oluştuğunu ifade eden Atçı, üyelerin ve delegelerin kendilerine duyduğu güvene layık olmaya çalışacaklarını dile getirdi.

Atçı, "Sağlık Sen olarak bir çok kazanımda bulunduk. Sağlık çalışanları adına çalışmaya, kazanımda bulunmaya devam edeceğiz. Onların haklarını koruyacağız ve her an yanlarında yer alacağız. Sağlık çalışanlarının en az sağlık hizmetlerinden memnuniyet duyan vatandaşlar kadar mutlu olabilmeleri için gecemizi gündüzümüze katacağız. Ayağımızdaki prangaları attık. Artık yeni hedefimiz bir sonraki yetki döneminde İzmir genelinde de yetkili sendika olmaktır" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title