Haberler

Atb Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Antalya Ticaret Borsası (ATB) ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, toplantıda yaptığı konuşmada, pahalı lira döneminden ucuz lira dönemine savrulan ekonominin toplumda yarattığı tahribatın ABD, AB ve Çin merkez bankalarının faiz ve parite politikalarının ülkeye yansımalarının, ekonomideki yatırım, istihdam, enflasyon ve büyüme zorlukları ile sektördeki üretim, maliyet ve rekabet sorunlarının gündemlerinde bulunduğunu söyledi.

Canlı hayvan ve et ürünleri fiyatlarında yaşanan dalgalanmaların 22. Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali, 6. YÖREX, EXPO 2016'nın da gündemlerinde olduğunu anlatan Çandır, bazı konuları tartışarak, çözüm önerilerini sunacaklarını belirtti.

Yaşanan terör olaylarına tepki gösteren Çandır, gelişmiş dünyanın karar vericilerinin, politikacıları ve yöneticilerinin ekonomilerindeki kötüye gidişin üstünü örtmeye değil, çözümünü bulmaya çalıştığını kaydetti.

Çandır, "Biz de karar vericilerimizden bu yönde çaba sarf etmelerini talep etme hakkımızın olduğunu düşünmekteyiz. Göz göre göre kayıp yıllarımıza 2015'i de ekledik ve adım adım 2016'yı da kaybetmeye doğru gidiyoruz. Büyümekten vazgeçtik, ayakta kalmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı

Kaynak: AA / Yerel

Çin Halk Cumhuriyeti Ali Çandır Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title