Haberler

Atayurdu'n Atıksu Problemi Gideriliyor

Güncelleme:

HATSU, hazırladığı ve uygulanan projeler çerçevesinde Altınözü ilçesinde atıksu hattı eksik olan bölgeler için çalışmalarını sürdürüyor.

Yağmursuyundan İçmesuyuna, kanalizasyondan arıtma tesisine kadar projelerini hayata geçirmeye devam eden İdare, bu kapsamda Altınözü ilçesine Atayurdu Mahallesi'ne 800 metre kanalizasyon hattının döşendiğini ve kanal probleminin çözüme kavuşturulduğunu aktardı.

Toplamda döşenen hattın 400 metresinin 200'lük, geri kalan 400 metrenin de 300'lük koruge borularla döşendiğini açıklayan Genel Müdürlük, önceden yaşanan kötü kokuların ve çevre kirliğinin önüne geçileceğini vurgulayarak, söz konusu işte 1 kamyon, 1 ekskavatör, 1 JCB ve 5 personelin görev yaptığını belirtti.

Kart: Kanal Problemimiz Kalmadı

Yapılan çalışmalarla ilgili görüşlerini dile getiren Atayurdu Mahalle Muhtarı Şaban Kart, geçmiş yıllardan bu yana kanal problemi yaşadıklarını ve kanal hatlarının yetersiz geldiği için sürekli sorunların ortaya çıktığını ifade ederek, yapılan kanal çalışmaları sonrasında kanalizasyon problemlerinin kalmadığını söyledi.

Muhtar Kart, Başkan Savaş'a ve HATSU'ya Şükran Borçlu

Altyapıda yaşanan problemlerin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HATSU Genel Müdürlüğü ekipleri sayesinde çözüldüğünü dile getiren Kart, "önceden kanalizasyon hattı problemlerinden dolayı çok mağdurduk. HATSU'nun yapmış olduğu bu güzel çalışmalar sonucu mağduriyetimiz giderildi. Yapılan bu çalışmalardan ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş'a ve HATSU yetkililerine teşekkür ediyorum' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Altınözü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title