Haberler

    Atatürk Üniversitesi'ne Yeni Rektör Yardımcıları

    Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, göreve başladıktan sonra rektör yardımcılıklarına Prof. Dr. Nihat Yatkın, Prof. Dr. Ayhan Çelik ve Prof. Dr. Sezai Ercişli'yi getirmişti.

    Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, göreve başladıktan sonra rektör yardımcılıklarına Prof. Dr. Nihat Yatkın, Prof. Dr. Ayhan Çelik ve Prof. Dr. Sezai Ercişli'yi getirmişti. Rektör Prof. Dr. Çomaklı, son olarak yardımcılıklara Prof. Dr. Medine Güllüce ile Prof. Dr. Fuat Göndoğdu'yu getirdi.

    Çevre ve Şehircilik eski Bakanı İdris Güllüce'nin kız kardeşi olan Prof. Dr. Medine Güllüce, Rektörlük seçimlerine girmiş ve 22 oy toplayarak 10'uncu sıraya yerleşmişti. Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Güllüce ve Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi kardiyologlarından Prof. Dr. Fuat Gündoğdu'nun atanmasıyla birlikte rektör yardımcı sayısı 5'e çıktı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Atatürk Üniversitesi İdris Güllüce Ayhan Çelik Çomaklı Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title