Haberler

Atatürk Üniversitesi'nde Öğrenciler Birbirine Girdi: 3 Yaralı 30 Gözaltı

Güncelleme:

Erzurum'da Atatürk Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylarda 3 öğrenci yaralanırken, yaklaşık 30 öğrenci gözaltına alındı.

Erzurum'da Atatürk Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada 3 öğrenci yaralandı. Olaylar sırasında yaklaşık 30 öğrenci de gözaltına alındı.

SOPA VE DEMİRLERLE SALDIRDILAR

Atatürk Üniversitesi'nde önceki gün ve dün bazı öğrenciler arasında çıkan küçük çaplı kavga olayları bugün karşıt görüşlü öğrencileri karşı karşıya getirdi. Meslek Yüksek Okulunun yan tarafından bulunan alanda karşılaşan öğrenciler birbirlerine sopa ve demirlerle saldırdı. Kampüs yerleşkesinde hazır bulunan çevik kuvvet timleri hemen olaylara müdahale ederken taraflar ormanlık alana kaçarak uzaklaşmaya çalıştı. Polis kaçan grubun kaçış istikametini kapatarak çembere aldı. Atatürk Üniversitesi'nin dışı Çat yoluna çıkan güzergah üzerinde 30'a yakın öğrenci gözaltına alınarak polis otolarına bindirildi.

3 YARALI, 30 GÖZALTI

3 kişinin yaralandığı olaylar sonunda gözaltına alınan 30'a yakın öğrenci sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Üniversite içerisinde çıkan olaylar polisin kontrolüyle sakinleştirilirken güvenlik tedbirleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Üniversitesi Erzurum Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

MalatyalıMobil-IOS:

Hep bu MHP bozgunları

18
24
yanıtYanıtla
AmedIL:

dünyada hiçbir fikri ve amacı olmayan, sadece 1000 kişiyle bi kürdü bulup linç etmeye çalışan varlığa faşist köpekler denilir

15
23
yanıtYanıtla
MalatyalıMobil-IOS:

Yazık vala hep MHP li işi bu

17
20
yanıtYanıtla
ulu turkMobil-ANDROID:

ulkuculer olmazsa bu ulkeyi hainler hemen satar

19
14
yanıtYanıtla
ülkücülerin suçu yok:

türk kardeşlerimize dokunmayın onların bir suçu yok asıl suç hdp gibi Müslüman halklar arasına ırkçılık mezhepçilik nefret tohumları eken zihniyettir. bu din düşmanları yüzünden ayn el arap ve kamışlı da araplarla kürtler birbirini öldürüyordu.

13
16
yanıtYanıtla
atauni:

80 kişi gözaltına alındı ve hepsi kürt . . .

24
3
yanıtYanıtla
TARİHİ KENDİNE YONTANLAR:

HEPSİ PKK LILARIN PİSLİĞ

12
14
yanıtYanıtla
azad viyanmobilWeb@haberler.com:

bakın olay biz ve Ülkücüler arasında gerçekleşti ama polis ve hocalar beraber bize saldırdı ve onlara cevabını verdik. tek hatamiz gelip hemen polisin etrafimizi sarmasina izin vermemiz oldu. Bu da böyle bilinsin. bizim gruptan 50 kişi vardı hepsi alındı. ülkücü gruba an ve an bize saldırması için izin verildi

15
10
yanıtYanıtla
erzurumlu kürt:

bende kürdüm diyen şahıs kürtler iki türlüdür biri ruhunu türke satmış diğeri onuruyla yaşamayı yalakaca yaşamaya değişmiş ecirkar kürtler. . . malesef sen o değerli kürtlerden değilsin bu gururu hiç bir zaman da yaşamayacaksın. . . acı çekmek özgürlüktür!!

yanıt12
yanıt4
harbi dadas:

ERZURUMLU KÜRT erzurumda kürt diye bir irk yoktur oraya göc edip geldiniz kirletme benim erzurumumu erzurum türktür türk kalacak.

yanıt8
yanıt10
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title