Haberler

Atatürk'ün Kars'a Gelişinin 90. Yıldönümü

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kars'a gelişinin 90. yıl dönümü nedeniyle, Türk Ocakları Kars İl Başkanlığı adına İl Başkanı Doç. Dr. Kürşat Öncül, kutlama mesajı yayınladı.

Türk Ocakları Kars İl Başkanı Doç. Dr. Kürşat Öncül, yayımladığı mesajında, "6 Ekim tarihi gerek Kars, gerekse Kars Türk Ocağı şubesi adına en anlamlı günlerdendir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusunun Kars'a geldiği gün olan bu tarih, doksan yıl önce tarihin gördüğü en büyük komutanlardan birini bağrına basmış ve O'nun iltifatına mazhar olmuştur. Bu anlamda Kars ve Kars'ın insanı bu onur ve gururu taşıyan insanların çocukları ve torunları olarak bizim için özel bir yerdedir" dedi.

Gazi unvanlı şehrimizde, bu yıl itibarıyla yeniden faaliyet göstermeye başlayan Türk Ocağı Kars Şubesi, Mustafa Kemal Paşa'nın övgüsüne sahip olan bir şubenin devamı niteliğinde yeniden dirilmektedir diyen Öncül, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu amaçla ilerleyen günlerde Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın ziyaretindeki heyecanı yaratacak bir atmosferi ve kültürel ortamı var etmeyi gaye edinmektedir. Türkiye tarihinin en köklü derneği konumunda bulunan Türk Ocağı'nın Kars şubesi olarak, kendini Türk hisseden tüm Karslıları kurumumuza bekliyoruz. Dün Türkiye'nin kurucu gücünü oluşturan derneğimiz yarın da bu misyonu üstlenecektir. Bu nedenle alt kimlik ve söylemlerin yerine bütünleyici, kapsayıcı bir yerde bulunan Türk Ocakları, Türklük gurur ve şuuruna sahip olmanın getirdiği güçle hareket edecek ve Kars'ın gündeminde sosyo-kültürel olarak yer alacaktır. Tüm Kars'a selam, saygı ve hürmetlerimizi sunarken yerel politikadan uzak olarak milletine hizmet etmek arzusundaki tüm insanları evinizin sıcaklığını yaşamak ve yaşatmak adına ocağımıza bekliyoruz." - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title