Haberler

Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 76. Yılı

AK Parti İzmir İl Başkanı Delican: "Atatürk’ün paylaştığı düşünce akımı dünya tarihine yön vermekte, ülkemize ve milletimize önemli gelişim rotası çizmektedir" CHP İzmir İl Başkanı Engin: "Ona duyduğumuz özlem ne kadar büyükse, onun bize korumamız ve büyütüp, geliştirmemiz için bıraktığı ilkelerine inancımızda.

Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 76. yılı dolayısıyla AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin mesaj yayımladı.

Delican, mesajında Atatürk'ün bıraktığı ölümsüz eserlere sahip çıkmanın millet olarak temel görev olduğunu ifade ederek, Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine Türkiye'yi taşıma konusunda İzmir'de var güçleriyle gayret göstermek durumunda olduklarını belirtti.

Atatürk'ün paylaştığı düşünce akımının dünya tarihine yön verdiğini, Türkiye'ye ve Türk milletine önemli gelişim rotası çizdiğini ifade eden Delican, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetin kurulması ve demokrasinin filizlerinin yeşermesi Atatürk'ün engin düşüce fikir akımı sayesinde hayat bulmuştur. Ülkemizin bulunduğu şartlar gereği tüm imkanların sınırlı olduğu bir dönemde büyük imkanlar oluşturup milletimize yani bizlere büyük bir emanet bırakan Atatürk ülkemize çok büyük bir değişim ve dönüşüm sürecini yaşatmıştır. Atatürk'ün ortaya koyduğu sarsılmaz irade yaptığı tüm atılımlar ve verdiği mücadeleler milletimize ve ülkemize sınıf atlatmıştır."

Engin'in mesajı

CHP İzmir İl Başkanı Engin de mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ona duyduğumuz özlem ne kadar büyükse, onun bize korumamız ve büyütüp, geliştirmemiz için bıraktığı ilkelerine inancımızda o kadar büyüktür. Halkı ve cumhuriyet için nasıl yılmadan ve korkmadan mücadele edilmesi gerektiğini, içeriden ya da  dışarıdan gelebilecek her türlü ihaneti nasıl savuşturabileceğimizi ve iktidar sahiplerinin içine düştüğü gaflet halinden, milletimizi nasıl koruyabileceğimizi bizlere öğreten, tüm bu durumlarla cansiparane bir şekilde savaşarak, tüm savaşlarını kazanmış ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e sadece kazandırdıkları değil, öğretileri içinde minnettarız." - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ak Parti Türkiye İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title