Haberler

Atatürk'ün Antalya'ya Gelişinin 84'üncü Yıl Dönümü

Mustafa Kemal Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 84'üncü yıl dönümü kapsamında AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Remzi Sadi ve partililer, bayraklarla insan zinciri oluşturdu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 84'üncü yıl dönümü kapsamında AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Remzi Sadi ve partililer, bayraklarla insan zinciri oluşturdu.

AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Remzi Sadi, AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Rıfat Durukan ve partililer, Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 84'üncü yıl dönümü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Altınkum Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde insan zinciri oluşturan partililer ve Remzi Sadi, 'Büyük Atatürk Antalya'mıza hoş geldiniz', ' Antalyamız sana minnettardır' yazılı pankartlar açtı. Ellerinde Türk bayrağı ve parti bayrağı ile coşkulu bir karşılama yapan partililere vatandaşlar da destek verdi. Kalabalık zincir şeklinde yürüyerek Konyaaltı Kent Meydanı'na geldi. Sadi ve partililer saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Büyük önder Atatürk'ün Antalya ve Konyaaltı'na gelişinin 84'üncü yılını kutladıklarını belirten Sadi, ilçe teşkilatı ve kadın kolları ile kutlama yaptıklarını kaydetti.

SİYASİ NEZAKET

Konyaaltı'nda seçim çalışmalarını demokratik bir olgunlukla götürdüklerini ifade eden Sadi, "Siyasi nezaketi ilk günden bu yana hiç elimizden bırakmadık. Bırakmamakta da kararlıyız. Atatürk hepimizin Atatürk'ü, vatan hepimizin vatanı, bayrak hepimizin bayrağı. Burada bizim herhangi bir ayrımcılığın olma şansı yok. Olmaması da gerekiyor. Aksi takdirde vatanımızın bütünlüğünü sorgular duruma geliriz. Biz bu konuda çok hassas bir partiyiz. Konyaaltı İlçe Teşkilatı olarak önem veriyoruz. Ben CHP'li arkadaşları ziyaret ettim. Kutladım. Böyle bir etkinlikte onların da, kendi sevinçlerini yaşamalarını mutlulukla karşıladım. Yalnızca bu durum için değil. Ben siyasi gezilerimi yaptığım sırada, mahallemizde bulunan diğer partilerin seçim ofisini de ziyaret ediyorum. Onlarla sohbetler ediyorum. Onları kutlayıp başarılar diliyorum" diye konuştu.

AFİŞLERE SALDIRI

AK Parti billboardları ve seçim araçlarına yapılan saldırıyı da değerlendiren Sadi, "Bunlar sevimli şeyler değil. Bunlar bizim de başımıza geldi. Bizimde yapmış olduğumuz megalight ve billboardlarımız üzerinde birtakım kendini bilmez insanların karalamaları oldu. Yazılarımızı ve mesajlarımızı sabote etmeye çalışmışlar. Bu tür haberleri aldık ve üzüntüyle karşıladık. Duyuyorum ki başka partilerde de aynıları yaşanmış. İçimizde bu tür sorgulanmadan geçtik. Arkadaşlarımızı da özellikle uyardım. Bu konuda yapmayacaklarına dair onlara inanıyorum ama yapmaya yönelik olan insanları uyarmalarını istedim. Bizim arkadaşlarımız konusunda böyle bir problemimiz yok. Ne bizim açımızdan ne de diğer partilerimiz açısından bu tür durumlar sevimli şeyler değil. Biz demokratik olgunlukla Türkiye'yi yüceltmek istiyoruz. Sandık demokrasinin en güzel tecelli ettiği yerdir" dedi.

"SİHİRLİ SÖZCÜK KALKINMA"

Göreve gelmeleri halinde kazananın Konyaaltı olacağını dile getiren Sadi, "Biz bir iddia ile geliyoruz. Bizim sihirli sözcüğümüz kalkınma. Tarımsal kalkınma; kırsal bölgelerimizde mahallelerimiz var. Kentsel kalkınma, çocuklarla beraber bütünü kapsayan projelerle geliyoruz. Buna ilişkin önümüzdeki hafta vatandaşlarımızla kucaklaşacağımız büyük bir toplantımız olacak. Bunları halkımızla paylaşacağız. Konyaaltı'nı çok güzel günler bekliyor. Bizim bir projemiz var, o da yüzde yüz gülen yüz" diye konuştu.

"KONYAALTI SAHİLİ 40 KİLOMETRE OLACAK"

Konyaaltı sahilinin durumu hakkında bilgi veren Sadi, "Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Menderes Türel, daha önce 5 sene başkanlık yaptı. Şimdi TBMM'deki tecrübeli. Aynı zamanda Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız. Oradaki tecrübeleriyle bomba gibi projelerle geliyor. Yalnız Konyaaltı sahiliyle değil. Boğaçayı'yla bütünleşen bir proje geliyor. Konyaaltı sahilinin uzunluğu 4,5 kilometre, yeni projeyle bu 40 kilometreye kadar çıkacak. Boğaçayı ile bütünleştirilmiş bir Konyaaltı sahili dünyada marka olacak bunu iddia ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Remzi Sadi Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title