Haberler

Atatürk'ü Anma Masa Tenisi Müsabakaları Sona Erdi

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası sebebiyle Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen yıldızlar, gençler ve büyükler masa tenisi müsabakaları sona erdi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası sebebiyle Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen yıldızlar, gençler ve büyükler masa tenisi müsabakaları sona erdi.

14-15 Kasım tarihleri arasında Kazım Karabekir Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Atatürk'ü Anma Masa Tenisi müsabakalarına yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde toplam 60 sporcu mücadele etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık'ın da yerinde izlediği müsabakalarda sporcular tüm hünerlerini sergilerken, ortaya çıkan mücadele renkli görüntülere sahne oldu. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuva sonunda Yıldız Erkekler kategorisinde Mustafa Özcan, Yıldız Kızlar kategorisinde Merve Erbay, Genç Erkekler kategorisinde İsmail Hakkı Demir, Genç Kızlar kategorisinde Melike Ataseven, Büyük Erkekler kategorisinde Kutsi Canevi ve Büyük Bayanlar da ise Nurcan Taşkuyu kategorilerinde birinci olan sporcular oldular. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyalar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Nilgün Çetiner tarafından verildi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası sebebiyle masa tenisi branşında yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık," Katılımın yoğun olduğu müsabakalarımız tam anlamıyla heyecanlı ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Göze hitap eden ve seyir zevki yüksek müsabakalarda mücadele eden ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Kazım Karabekir Özcan Yıldız Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title