Haberler

Atatürk Parkı ve Sahile Büyük Değişim Geliyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Atatürk Parkı’nı baştan sona yenileyeceklerini belirterek, “Bizim beklentimiz projenin teslim tarihi Eylül ayı. Eylül ayında proje bize gelir gelmez derhal ihalesini yapacağız ve bir yılda yapacağız” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Atatürk Parkı'nı baştan sona yenileyeceklerini belirterek, "Bizim beklentimiz projenin teslim tarihi Eylül ayı. Eylül ayında proje bize gelir gelmez derhal ihalesini yapacağız ve bir yılda yapacağız" dedi.

Fatsa Atatürk Parkı ile ilgili bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Atatürk Parkı'nı başından sonuna kadar oradaki aktivasyonları da güncellemek üzere şuanda kullanılan alanları da düzeltmek suretiyle projelendirdik. Bizim beklentimiz projenin teslim tarihi Eylül ayı. Eylül ayında proje bize gelir gelmez derhal ihalesini yapacağız. Kaynak sorunumuz yok, hesabıma paramızı koyduk" dedi.

"BİR YILDA BİTİRİLECEK"

Bu yıl Fatsa'da 6-7 tane yatırım programında olan projelerinin olduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Her birinin bire bir takipçisiyiz. Eskiden bilgisayar çıktısını alırlardı bunu yapacağız, edeceğiz ceklarla caklarla ömrümüz geçerdi. Biz diyoruz ki önemli olan projedir. Örneğin biz sahilde bir proje yapıyoruz projenin hazırlanması 4 ay, yapılması 1 ay sürüyor. Proje yapmak daha zor proje yaptıktan sonra gerisi kolay. Tıpkı kısa sürede 6 tane şehir meydanı yaptığımız gibi. Bu projede kafeterya, restoran, fitness alanları, havuzlar ve yürüyüş ve bisiklet yolu, piknik alanları, çocuk oyun alanları, WC'si duşu, hediyelik eşya satış yerleri, basket sahası gibi genel olarak çok güzel Fatsa'ya yakışacak, zamanında yakıştığı gibi şimdi güncellenmek suretiyle peyzaj projemizi Eylül ayında teslim alır almaz derhal ihaleye çıkacağız ve yapılma süresi de bir yılı geçmeyecek" diye konuştu.

"NE TAAHHÜT ETTİYSEK HEPSİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİYOR"

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da Atatürk Parkı Projesi ile ilgili katkılarından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a teşekkür ederek, "Artık yatırımlar birer birer hayata geçme noktasına geldi. Bu sene geçen yılın rakamlarının çok daha üstüne çıkan yatırımlar hayata geçecek. Bizim önümüzdeki 2 yıl içerisinde hayata geçecek çok ciddi projelerimiz var. Seçim sürecinde Ordu Büyükşehir Belediyemiz hangi projeleri taahhüt ettiyse biz de ilçe belediyesi olarak hangi projeleri taahhüt ettiysek şu anda tamamı yatırım programına alınmış durumda ve şu anda tamamı proje olarak ya bitme aşamasında ya da hazırlığı devam ediyor. Bu sene sonunda ihale aşamasına gelmiş olacak. Biz genel hizmetler dışında yapısal projelerde ne taahhüt ettiysek şu anda hepsi istisnasız Büyükşehir Belediyemiz tarafından projelendiriliyor ve hayata geçiriyor. O yüzden Büyükşehir Belediyemizin desteği bu manada çok önemli. Fatsa'da gerçekten herkese örnek olacak işte Büyükşehir bu dedirtecek projelerimiz hayata geçiyor. Ben o yüzden desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'ın şahsında bütün ekibine yürekten çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Eylül Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title