Haberler

Atatürk Ortaokulu Öğrencileri Tasarladıkları Ürünleri Sergiledi

Yıldızeli ilçesinde Atatürk Ortaokulu öğrencileri teknoloji ve tasarım dersinde yapmış oldukları ürünlerin sergisini açtı.

Yıldızeli ilçesinde Atatürk Ortaokulu öğrencileri teknoloji ve tasarım dersinde yapmış oldukları ürünlerin sergisini açtı.

Sergi açılışında ürünler ve sergi hakkında bilgi veren Okul Müdürü Hacı Ahmet Şahinbay, "Okulumuzun 7'inci ve 8'inci sınıf öğrencileri teknoloji ve tasarım dersinde öğretmenleri Şeyda Akkuş ve Serdar Temiz gözetiminde kendi hayal ürünü olan bu güzel ürünleri yaptılar ve bizlerde okul yönetimi olarak bu ürünleri sergilemek istedik." dedi.

Kaymakam Ahmet Can Pınar ise küçük yaşta öğrenilen bilgilerin öğrencilerin geleceklerine dair önemli adımlar olduğunu belirterek, bu gibi çalışmaların onların bakış açılarını genişleteceğini ve başarılı olmaları yönünde çok faydalı olacağını söyledi.

Kaymakam Ahmet Can Pınar, Belediye Başkanı Yılmaz Navruz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akif Şahin, Okul Müdürü Hacı Ahmet Şahin serginin açılışını gerçekleştirildi. Açılışın ardından davetliler sergiyi gezerek ürünleri inceledi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Can Pınar Ahmet Şahin Yıldızeli Akkuş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title