Haberler

Atatürk Ölümünün 77. Yılında Kartal'da Anıldı

Ulu önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yılı nedeniyle Kartal’da anma töreni gerçekleştirildi.

Ulu önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 77. yılı nedeniyle Kartal'da anma töreni gerçekleştirildi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün de katıldığı anma töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törende ise Öğretmenler Korosu tarafından Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

Ulu Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü nedeniyle Kartal Cumhuriyet Meydanı'nda anma töreni düzenlendi. Törene Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yanı sıra ilçe protokolünden birçok isim katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından saat 09: 05'i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunuldu. Duygusal anların yaşandığı saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı'yla tören son buldu. Törenin ardından ikinci anma ise Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Burada gerçekleşen programda, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Korosu tarafından "Atatürk'ün sevdiği şarkılar " konseri düzenlendi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı törende, öğretmenler korosu, Atatürk'ün sevdiği şarkılar olarak bilinen, "Fikrimin İnce Gülü", "Selanik Türküsü" gibi şarkıları seslendirdi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, burada yaptığı konuşmada, "Atatürk'e yakışır bir anma töreni gerçekleştirdik. Genç arkadaşlarımızın sesleri, sözleriyle güzel bir konser dinlemiş olduk" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Bülent Ecevit Altınok Öz Kartal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title