Haberler

Atatürk Ölümünün 77. Yılında Çatalzeytin'de Anıldı

Güncelleme:

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77. yılında Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde hazırlanan programlarla anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77. yılında Kastamonu Çatalzeytin ilçesinde hazırlanan programlarla anıldı.

Saat 08.45'te Mermerpark'ta Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı çelenkleri konuldu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Yunus Emre İlkokulu Müdürü Ümit Rukancı yaptı. Programın devamında Yunus Emre İlk ve Orta Okulu öğrencileri Gökdeniz Küllü, Nisa Naz İnce, Hatice Şahin, Yaprak İnce, Sılanur Erat ve Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz Lisesi öğrencisi İpek Kayrancıoğlu şiir ve kompozisyonlarını okudular.

Yunus Emre Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Bora Yüce'nin hazırladığı sinevizyon gösteriminin ilgiyle izlendiği programda, Yunus Emre İlkokulu öğrencileri İlayda Eryiğit ile Semih Bilen 'Atatürk için dünyada söylenen sözleri' salonda bulunanlara okudular. 4. sınıf öğretmenleri tarafından hazırlanan "Atatürk Oratoryosu" da beğeni ile izlendi.

Düzenlenen yarışmalarda birinci olan öğrencilere Vali Yardımcısı Aytekin Yılmaz, ikinci olan öğrencilere İlçe Jandarma Komutanı Alper Yılmaz, üçüncü olan öğrencilere de Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz tarafından hediyeleri verildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Çatalzeytin Kastamonu Türkiye Yerel Haberler

title