Haberler

Atatürk İlkokulu Öğrencilerinden Suriyeli Çocuklara Oyuncak Kampanyası

Görüntü Dökümü : Atatürk İlkokulundan genel görüntü Çocuklardan görüntü Çocukların konuşması Oyuncakları kutuya koymaları. Beypazarı Atatürk İlkokulu öğrencileri, okullarında Suriye'li Çocuklar için "Minik eller Kendi oyuncağını paylaşıyor " adı altında oyuncak toplama kampanyası başlattı -Beypazarı ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu öğrencileri, Beypazarı ilçesinde her geçen gün sayıları giderek artan Suriye'li ailelerin çocukları için oyuncak toplama kampanyası başlattı.

Görüntü Dökümü :

Atatürk İlkokulundan genel görüntü

Çocuklardan görüntü

Çocukların konuşması

Oyuncakları kutuya koymaları. Beypazarı Atatürk İlkokulu öğrencileri, okullarında Suriye'li Çocuklar için "Minik eller Kendi oyuncağını paylaşıyor " adı altında oyuncak toplama kampanyası başlattı

-Beypazarı ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu öğrencileri, Beypazarı ilçesinde her geçen gün sayıları giderek artan Suriye'li ailelerin çocukları için oyuncak toplama kampanyası başlattı.

Beypazarı ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu öğrencileri, Beypazarı ilçesinde her geçen gün sayıları giderek artan Suriye'li ailelerin çocukları için oyuncak toplama kampanyası başlattı.

İlçenin Ayvaşık mahallesinde bulunan Atatürk İlkokulu'nun 200 öğrencisi, Beypazarı İlçesinde bulunan ve özellikle Kırbaşı yolu Taksır köprüsü yanında çadırlarda barınan Suriye'li ailelerin çocuklarına yönelik, "minik eller kendi oyuncağını paylaşıyor" adı altında başlattıkları oyuncak toplama kampanyasında şimdiye kadar çok sayıda oyuncak toplandı ve halen kampanya sürüyor

Öğrenciler, topladıkları ve evlerinden getirdikleri oyuncakları birer birer tasnif ederek, paketlemeye çalışıyorlar. Öğrencilerin başlattıkları "Minik eller kendi oyuncağını paylaşıyor" kampanyasına, diğer okulların öğrencilerinin de oyuncak bağışı ile destek vereceği belirtildi.

Oyuncak toplama Kampanyasının sona ermesinin ardından, oyuncakları öğretmenleri ile Suriye'li çocukların yaşadığı çadırlara götüreceklerini anlatan 4. Sınıf öğrencisi Zeynep Feyza, "bu çocuklar da bizim gibi bir insan. Vatanlarından kopup gelmişler. Okula gidemiyorlar. Yaşamları düzgün değil. Kimilerinin aileleri ara sıra işe gidiyor, kimileri gidemiyor. Bunların içinde bizden küçük çocuklar var. Hepimiz çocuk olduk ve oldukça da oyuncak oynadık. Bu çocukların yüzünü hiç olmazsa bu oyuncaklarla güldürelim istedik."

Kaynak: AA / Güncel

Beypazarı Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title