Haberler

Denizli'de Atatürk Heykeli Önüne Tabela Dikilmesine Tepki

Güncelleme:

Denizli Çivril'de Işıklı Mahallesi'nden geçen cadde üzerinde yer alan Atatürk heykelinin önüne yönlendirme tabelası dikilmesi CHP'li ilçe başkanının tepkisini çekti.

Denizli'nin Çivril ilçesinde Karayolları ekipleri, Işıklı Mahallesi'nden geçen cadde üzerine yönlendirme tabelası dikti. Tabelanın tam Atatürk heykeli önüne dikildiğini belirten CHP Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu, "Eğer bunu kasıtlı yaptılarsa şiddetle kınıyoruz. O tabela oradan kalkacak" dedi.

HEYKEL, TABELANIN ARKASINDA KALDI

Karayolları Şube Şefliği, geçtiğimiz günlerde Çivril'in Işıklı Mahallesi'nin ortasından geçen caddeye yönlendirme tabelası dikti. Tabela, Atatürk heykelinin tam önüne konuldu.

"O TABELA ORADAN KALKACAK"

Cadde üzerindeki virajda yönlendirme tabelası olduğunu, ikinci tabelanın ise Atatürk heykelinin önüne dikildiğini belirten CHP Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu tepkisini şöyle dile getirdi: "Tabelanın Atatürk heykeli önüne bilinçli bir şekilde konulduğunu düşünmek bile istemiyoruz. Eğer bunu kasıtlı yaptılarsa şiddetle kınıyoruz. O tabela oradan kalkacak. Bunun için de her türlü yasal girişimde bulunacağız. Atatürk heykelinin önünden başka tabela koyacak yer bulamadılar mı? Bazı vatandaşlar, tabela konulurken görevlileri uyarmış. Ancak, kendilerine verilen talimata göre hareket ettiklerini söyleyerek, heykelin tam önüne tabelayı yerleştirmişler. Konunun yakın takipçisiyiz."

İşte tepki çeken o tabela;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Köseoğlu Denizli Çivril Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (74)

Azerbaycan:

Ben Azeri Türkü olarak Ataturke çok büyük saygim sevgim var. Turkler bu büyük şahsiyet tarihlerinde olduğu için çok şanslılarMaalesef ondan sonra yeri doldurulamadı. . Hele hele bugunkuleri gördükten sonra Ataturke kurban olun milyon kere.

45
2
yanıtYanıtla
bamsiii:

adamların putunun önüne engel koyarsan kızarlar tabi. bizim için kabe neyse onlar içinde heykel o anlaşılan.

24
17
yanıtYanıtla
öcü:

sen nasıl yaşıyorsun?

yanıt7
yanıt5
beyin bedava:

geri zekalı putçular

10
31
yanıtYanıtla
Sema:

Ben bu ülkede yaşayan Azeri Turkuyum. Senin geri zekalı dediğin putculara senin kafalar kurban olsun. İyi ki Türkiye tarihinde Atatürk ismi var iyi ki çocuklarım Atatürkçü . Karşılıksız seviliyor ülke var oldukça sevilecek. Dunyaya gelmemiş gelmeyecek yeri dolduralamayacak büyük şahsiyet. Nurlar içinde yatsın. Desteklediginiz padişahların öğreneceği çok şey var Ataturkten.

yanıt50
yanıt0
ROMANS:

ATATÜRKE HAİNLİK EDEN ZİHNİYET. ALLAH BELANIZI VERSİN

29
8
yanıtYanıtla
tengrici türk:

yokluktan çıkan bir milletin önderi olan hayatı boyunca bu millet için çalışmış birisine saygı duyacaklar tabi . çöllerde uçkuru için ayet yazıp dünyayı cehenneme çeviren bedeviye değil

28
9
yanıtYanıtla
bb:

sen sus alevi

yanıt3
yanıt12
grc:

senın allah belasnı versın nasıl konusuyorsun sen! ulkenın mırasının yarısı alkolık olan mahlukatın uzerıneydı! az bıle yapmıslar! cok sevıyorsanız gıdın olun kavusursunuz!

yanıt1
yanıt10
...:

sen Türk olduğunu mu zannediyorsun tengric. oku oku. yobaz, gerici, beyin tutulması

yanıt2
yanıt12
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title