Haberler

Atatürk Havalimanı Saldırısıyla İlgili Gaziantep'te 17 IŞİD'li Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısının aydınlatılmasına yönelik Gaziantep'te yapılan operasyonlarda IŞİD'li oldukları belirtilen yabancı uyruklu 17 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Atatürk Havalimanı saldırısına ilişkin operasyon ve gözaltılar devam ediyor. Gaziantep'te düzenlenen operasyonda 17 kişi yakalandı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada, İstanbul saldırısının aydınlatılmasına yönelik Gaziantep'te yapılan çalışmalarda gözaltına alınan yabancı uyruklu şüphelilerde çok sayıda dijital malzeme ele geçirildiği belirtilerek şöyle denildi:

YABANCI UYRUKLU 17 ŞAHIS YAKALANDI

"IŞİD terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda; İstanbul Atatürk Havalimanında 28.06.2016 tarihinde yabancı uyruklu 3 canlı bombanın kendilerini patlatması olayının aydınlatılmasına yönelik ilimiz dahilinde özellikle (YTS) Yabancı Terörist Savaşçıların konaklama yerlerine, geçiş güzergahları ve şehir giriş-çıkışlarında yapılan ve devam eden aramalarda yabancı uyruklu 17 şahıs yakalanmıştır. Şahısların üzerinde ve bulundukları araçta yapılan arama sonucunda, çok sayıda dijital malzeme elde edilmiş olup, şahıslarla ilgili adli işlemleler devam etmektedir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Valiliği Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

yobazlar:

bu antep çingeneleri çoğu işitçi

12
10
yanıtYanıtla
GAZİ:

Dikkat et GAZİ şehirdir orası sen nerenin cingenesisin

yanıt12
yanıt10
TR 46:

Sen Gaziantepe Kahramanmaraşa Şanlı Urfaya kurban ol , Sen çingeneye bile kurban ol sen nesin?

yanıt7
yanıt7
L54:

BU PKKLILARIN BEBEK COLUK COCUK KATILLERIIN ISI KAHROLSUN PKK HDP HALEN BIDE BUNLARIN ES BASKANLARI TVLERE CKIIP KONUSUYOR

9
10
yanıtYanıtla
ssssa aaaa:

bu daha iyi günler bak daha neler gelicek başımıza. Sınırlar fallos follos kım gırıyo kım cıkıyo bellı degıl 3 mılyon surıyelı var dıyolar istanbul adamdan gecılmıyo yolda yurunmuyo. Nezaman gerı yollancak bu surıyelıler özbekler kırgızlar.

11
0
yanıtYanıtla
antipkk:

Yakalamak yeterli degil her yakaladigini Idam edeceksin! Destekcilerinide Vatandaslikdan atacak Suriyeye yani Kaynagina geriye yolayacaksin! PKK ISIDli fark etmez Alayina Resti cekeceksin!

9
1
yanıtYanıtla
58:

memleket dingonun ahırı oldu girib cıkanın hati hesabı yok

10
0
yanıtYanıtla
erdem / almanya:

SELÇUKLULAR ZAMANINDA , afganistan tacikistan ve iran gibi çingenelerin yoğun yaşadığı ülkelerden doğu şehirlerine çok kişi geldi. . antepliymiş dadaşmış gakkoşmuş adanalıymış , bunların böyle olmasının sebebi bu. . OSMANLI İSE Bu çingenelere hiç yüz vermezdi hatta istanbula bile almazdı.

6
3
yanıtYanıtla
uzun adam:

tüm hepsini sinir disi edin. suriyede güvenli bi yere yerlestirin. ah akp ahh yaktin ülkeyi güvenmistik sana. . . bi RTE ile bitmiyor ki olay.

6
1
yanıtYanıtla
adem:

Turkiyeyi Babalarinin terör ciftligi zannetmisler

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title