Haberler

Atatürk Havalimanı Saldırısının En Net Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Atatürk Havalimanı'na düzenlenen ve şu an itibariyle 42 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısına ait en net görüntüler ortaya çıktı.

Polis, Atatürk Havalimanı'nı kana bulayan teröristlerin kimlik tespiti için güvenlik kameralarını saniye saniye inceliyor. Teröristlerin havalimanında güvenlik kamerası ile yolcu kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

SİLAHI TUTUKLUK YAPINCA YERE ATTI

Güvenlik kamerası görüntüleri Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinden. Elinde uzun namlulu silah bulunan siyah giyimli terörist içeride dolaşırken kameralara yansıyor. Terörist bir kaç defa hedef alıp silahı doğrultuyor ancak silah tutukluk yapıyor. Terörist tutukluk yapan silahı yere atıyor. İçeride bir süre dolaşan terörist daha sonra geliş katına iniyor.

YOLCULARIN YANINDAN GEÇİP GİTTİ

Geliş katındaki bir terörist de yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüdeki teröristin güvenlik kamerasında silahı tutukluk yapan terörist olup olmadığı bilinmiyor. Siyah giyimli canlı bomba korkuyla saklanan yolcu ve çalışanların yanından geçerek hızla ilerliyor. Hemen arkasından bir polis geliyor. Kolonların ve duvar kenarlarına çömelerek bekleyenler canlı bombanın gittiği yönü gösteriyor. Bunun üzerine polis, belirtilen yöne doğru koşuyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500

Yorumlar (21)

Rui:

OY VEREN AKP HDP SEREEFSIZ ADI BIDAHA OY VERIN BU KATILER BU MILLIYETE SADECE AKP KAFADA SONRA PESINDA SOKAK GIDIYOR ERDOGAN 4 PARMAK SLOGAN YAPI YOR HEY TURK MILLIYETE UYAN. BU AKP ZARAR OLDU TURKIYE

31
18
yanıtYanıtla
optimus prime:

bugün köprü açılışı için show izleme kaç kişi gidecek. rte konuşma yapacak. meydan okuyacak dünyaya.

31
7
yanıtYanıtla
tc reis:

sowu izledik seni akıl fukarası o kadar vatandaşımız şehit oldu hala rte naralarıla halay çeksin var

yanıt1
yanıt2
Terörle Mücadele Uzmanı:

ÇOK ÖNEMLİ. . . !!!''SİLAHLA GİRİLMESİ YASAK'' olan yerlerde; ''POLİS''in direk tek atışta ''ÖLDÜRME YETKİSİ'' olmalı. . . !!Aksi halde; yaralı canlı bomba, ''ÜZERİNDEKİ'' ya da ''GİZLEDİĞİ YERDEKİ UZAKTAN KUMANDALI'' bombayı patlatır. . . !!İşte bu tip olaylar; ''KAN ile YAZILAN KURALLAR''ı oluşturur. . !!Alternatifi YOKTUR. . !!İşte size; ''Polisimizin VUR EMRİ olmaksızın vurması'' için bir ''GÜVENLİK STANDART''ı. . .

29
0
yanıtYanıtla
DÜŞÜNCEM:

SINIR KAPILARI ÇOK ÖNEMLİ . VİZESİZ GEÇİŞ KALDIRILMALI. YABANCILARA KİRALANAN EVLER ARAŞTIRILMALI. HAVA MEYDANLARI , METROLAR, METROBÜSLER LİMANLAR , AVM LER , KALABALIK ALANLAR İYİ KORUNMALI

18
2
yanıtYanıtla
seem:

adamlar sanki bir çiftliğe girmiş tavuk kovalıyor. . nerde bu güvenlik bu kaçan insanları koruyacak elemanlar nerede !!

18
0
yanıtYanıtla
Zafer Cetinkaya:

Güvenlik 0 cok yazik insanlarimiz bosuna öldü güvenlik görevlileri kaciyor havalimanimiz kimlerin eline kalmis cok üzgünüm güvenlik ekibinin hepsi degismesi gerekmektedir. . .

14
1
yanıtYanıtla
ADEM:

GÜVENLİK TARAMASI HAVA ALANI İÇERİSİNDE DEĞİL HAVA ALANINA GİRMEDEN EN AZ 200 MT DISARIDA ARAÇ GİRİŞ KAPILARINDA YAPILMASI LAZIM BÖYLECE KALABALIĞA GİRMEDEN ÖNLENMİŞ OLUR . MALESEF HAVA ALANI OTOBÜS TERMİNALLERİ VE DİĞER İŞLETMELERDE BU GÜVENLİK ZAAFI VAR. MESELA ARAÇ İÇİN BİR XR CİHAZI OLABİLİR Kİ BÖYLE BİRŞEY VAR. (TÜM HAYATINI KAYBEDENLERE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM BAŞIN SAĞOLSUN GÜZEL ÜLKEM

12
2
yanıtYanıtla
ramazan:

türkiyedeki istihbarata bence kocaman bir 0

12
1
yanıtYanıtla
AZAD:

Rusya ve İsraile kükreme döneminden miyavlama dönemine geçişin gündemini unuturma çaışması

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title