Haberler

    Havalimanı Saldırısı Sonrası Türkiye'ye Destek Yağıyor

    Güncelleme:

    Dünyanın dört bir yanından insanlar, sosyal medya aracılığıyla, Türkiye'deki saldırıyı lanetleyen mesajlar paylaşıyor.

    ANLAMLI PAYLAŞIM

    Dünyanın en büyük haber sitelerinden Huffington Post da resmi Twitter hesabından çok anlamlı bir görseli takipçilerine iletti.

    ULUSLARARASI KAMUOYU ELEŞTİRİLDİ

    Uluslararası kamuoyu geçmişte, Türkiye'de yaşanan terör saldırılarında, Batı'daki benzer durumlarda gösterilen hassasiyetin gösterilmemesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

    BRÜKSEL SALDIRISI TÜM DÜNYADA SES GETİRMİŞTİ

    Son olarak Brüksel'deki havaalanı saldırısı sonrası Yasmin Ahmed'in İngiliz Independent gazetesine yazdığı bir makale tüm dünyada ses getirmişti.


    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Twitter Türkiye Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
    500

    Yorumlar (6)

    TC:

    ARKADAŞLAR ADALETİ KALDIRAN PARTİSİNE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ YÖNETMEK AĞIR GELDİ BU PARTİYE AFRİKADA KÜÇÜK BİR KABİLE VERİP ONLARIN SADECE KÜÇÜK BİR KABİLEYİ YÖNETME GÖREVİ VERİCEKSİN. BİR İŞİN KÖTÜ OLMASI İÇİN NE GEREKİYORSA YAPTILAR HER TRAFİK LAMBASINDA YABANCI UYRUKLU İNSANLAR VAR NERDE YATAR NERDE KALKAR NE YAPAR KİMSE BİLMİYOR

    7
    13
    yanıtYanıtla
    İSTANBULLU:

    Türkün Türk ten başka dostu yoktur!

    7
    6
    yanıtYanıtla
    TÜRK CCC:

    Geçti Bor''un Pazarı Sür Eşşeğini Niğdeye diye bir Laf var !!! Şimdiye kadar neredeydiniz ??? ÇAKALLAR !!!

    11
    2
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Toplumlar hak ettiği şekilde yönetilir. okumuşluk oranı arttıkça bir partinin oyları düşüyorsa ve bunu bir bakan söylüyorsa kusura bakmayın kardeşlerim sizin okumuşluk oranınızı arttırıp anlamışlık oranınızı azaltacaklardır. bu yüzden bunlar oluyor ülkemizde

    2
    6
    yanıtYanıtla
    DE:

    PKK SALDIRSA BU KADAR OLMAZDI. İŞİD DİYE BU KADAR TEPKİ.

    7
    1
    yanıtYanıtla
    churchill:

    huffington post gerçekmiymiş lan, amerigalılardan duyardımda, washington postla dalga geçmek için taktıkları lakap sanıyordum. .

    2
    3
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title