Haberler

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısına Tepkiler

Sinema oyuncusu Nuri Alço, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin, "Bütün Türkiye bir olmalı, birbirimize kenetlenmeli, 'Bana ne?' dememeli, yılmamalı, korkmamalıyız." dedi.

Sinema oyuncusu Nuri Alço, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin, "Bütün Türkiye bir olmalı, birbirimize kenetlenmeli, 'Bana ne?' dememeli, yılmamalı, korkmamalıyız." dedi.

Ünlü sanatçı Nuri Alço AA muhabirine yaptığı açıklamada, terör saldırılarının son bulmasını dilediğini belirterek, "Bir sanatçı, vatandaş ve insan olarak, masumların hayatını kaybetmesine çok üzülüyorum. Evden çıktığımızda ne olacağımız belli değil çünkü hedef belli değil, alçakça. Anneler, evlatlar acımadan hedef alınıyor, çok yazık." dedi.

Hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı dileyen Alço, "Bütün Türkiye bir olmalı, birbirimize kenetlenmeli, 'Bana ne?' dememeli, yılmamalı, korkmamalıyız." diye konuştu.

"Biz hep birlikte Türkiyeyiz"

Türk halk müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz ise, saldırıda hayatına kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek, şunları kaydetti:

"Güzel ülkemizin üzerinde kirli oyun ve hesaplarını gerçekleştirecekler diye hain pusular kurup, onca masum insanı katleden bu gözü dönmüş canilerin yaptıklarına kahrolmamak azıcık vicdanı olan bir insan için mümkün değil. Bu yaşananların birliğimizi pekiştireceğini düşünüyorum. Ben tamamen bu hissi yaşıyorum şu an. Saldırıda, hangi düşünce, görüş ve inançta olursa olsun hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına sarılmak ve acılarını paylaşmak istiyorum."

Saldırının Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef aldığı düşüncesini paylaşan Hakalmaz, "Biz hep birlikte Türkiyeyiz. Allah canileri helak, ölenlere rahmet etsin. Şu mübarek ayda, yaralılara da şifa için dua ediyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Nuri Alço Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title