Haberler

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı

Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC), İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC), İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını kınadı.

ABD'deki yaklaşık 150 Türk sivil toplum kuruluşunu temsil eden TASC'ın kurucu başkanlarından İbrahim Uyar, yaptığı yazılı açıklamada, " Türkiye'nin en önemli noktalarından biri olarak tanımladığı Atatürk Havalimanındaki menfur terör saldırısını Amerika'daki Türkler olarak en güçlü ifadelerle kınadıklarını" belirtti.

Amerika'daki Türkler olarak tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Uyar, birçok masum insanın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan bu saldırının, terörün çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu kaydetti.

Uyar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu saldırı, terör ve teröristin hiçbir şekilde meşru görülmemesi ve terörle mücadelede tüm uluslararası aktörlerin sorumlu ve kararlı biçimde davranması gereğini bir kez daha ispatlamıştır. Bu tür acımasız saldırılarla güzel ülkemiz aleyhinde propaganda yapmaya çalışılıyor. Buna asla müsade verilmemelidir."

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Uyar Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title