Haberler

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı

Bodrum ilçesinde bir gece kulübü, Atatürk Havalimanı'nda ve ülkede yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, bir günlüğüne mekan kapattı.

Bodrum ilçesinde bir gece kulübü, Atatürk Havalimanı'nda ve ülkede yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, bir günlüğüne mekan kapattı.

Özellikle yabancı turistlerin tercih ettiği Gümbet Mahallesi'ndeki bir gece kulübünün kapısına mekan sahiplerince, "Terörü lanetliyoruz" yazılı afiş asılarak kapatıldı.

İşletme yetkililerince bir günlüğüne kapatılan gece kulübü önünde toplanan grup, basın açıklaması yaptı.

Grup adına gazetecilere açıklamada bulunan işletme yetkilisi Erkan Sayar, Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör olayını kınadıklarını söyledi.

Saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar dileğinde bulunan Sayar, "Bizde kendi üzerimize düşen görevi yapmaya çalıştık. Bugün dükkanımızı kendimize, ülkemize saygımızdan dolayı açmıyoruz. Türkiye'mizin başı sağ olsun." dedi.

Sayar, kulübe gelen müşterilere durumu anlatacaklarını da belirterek, "Gelen yerli ve yabancı misafirlere gerekli açıklamaları yapacağız. Bugün ülke yas halindeyken biz de burada insanlara eğlence satamayız. Bunu uygun bir dille anlatacağız. Ülke olarak da yastayız. Bütün Türkiye'mizin başı sağ olsun." diye konuştu.

Öte yandan gece kulübünün kapandığını gören yerli ve yabancı tatilciler, bir süre şaşkınlık yaşadı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Bodrum Güncel Haberler

title