Haberler

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İdris Alan, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İdris Alan, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Alan, mesajında, Elazığ iş dünyası adına insanlık dışı bu terör saldırısını gerçekleştirenleri nefretle kınadıklarını bildirdi.?

Dün Atatürk Havalimanı'nda terörün çirkin, insanlık dışı yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirten Alan, "Bu saldırıyı yapanları, teröre destek olanları vicdan taşıyan bütün insanlar lanetlemelidir. Herkes bilmelidir ki birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır." ifadelerini kullandı.

MÜSİAD'dan kınama

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun da düzenlenen saldırı sebebiyle acılarının çok büyük olduğunu ifade etti.

Uzun, hedef gözetmeksizin masum insanları katledenleri ve kelimelerin arkasına saklanarak onlara mazeret bulmaya çalışanları kınamanın artık bir anlam taşımadığına işaret etti.

Terörün bir amacını da "korkutmak" ve "yıldırmak" olduğunu aktaran Uzun, şunları kaydetti:

"Ama biz acımıza rağmen korkmayacağız ve yılmayacağız. Dün dış politikada atılan önemli adımların arkasından yaşanan bu hain saldırıların tesadüf olmadığı apaçık ortadadır. İsrail'le anlaşmanın yapıldığı, Rusya ile normalleşme sürecinin başladığı ve umutların arttığı bir dönemde yapılan saldırılarla, ülkemizin istikrarını ve huzurunu bozmak isteyenler, atılan olumlu adımları sindirememiş ve masumları katletmiştir. Bu yaşananlar göstermektedir ki dış politikada dostlarını artırıp düşmanlarını azaltma politikasını başarıyla sürdüren Türkiye'nin cephe daraltmaya daha fazla devam etmesi doğru bir hareket olacaktır. Hep söylediğimiz gibi, terörün dili, dini, ırkı, mazereti olmaz. Bu ve benzer saldırılar karşısında her zaman olduğu gibi şimdi de dimdik ayakta duracağımıza olan inancımızı bir kez daha tekrarlıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Uzun Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title