Haberler

Atatürk Havalimanında Kalkış Rekoru Kırıldı

Güncelleme:

Dün Atatürk Havalimanı'nda son 24 saatte 1338 uçak iniş ve kalkış yaptı. 160 bin 569 yolcuya da hizmet verilerek tüm zamanların uçuş rekoru kırılmış oldu.

Atatürk Havalimanına son 24 saatte 1338 uçak iniş ve kalkış yaptı. 160 bin 569 yolcuya hizmet verildi. Bir önceki rekor 4 Ekim 2014'te 1326 iniş-kalkışla kırılmıştı. 165 bin 71 yolcuya ise hizmet verilmişti.

PİST KAPANMASI UÇUŞ TRAFİĞİNİ ETKİLEDİ

Türk Hava Yolları'nın (THY) Milano-İstanbul seferini yapan uçağının cumartesi günü motor yangını nedeniyle acil iniş yapmasının ardından havalimanının 17/35 sol pisti saat 20.00'ye kadar kapandı. Tek pistten operasyon yapılması nedeniyle trafik aksadı. THY, kazanın ardından 45 seferini iptal etti. Hava trafiğinin tek piste göre planlanması nedeniyle geçtiğimiz cumartesi günü uçak iniş kalkış sayısı 1097'de kaldı. Toplam 119 bin 670 yolcuya hizmet verildi.

TÜM ZAMANLARIN UÇUŞ REKORU 1338

Dün de Atatürk Havalimanı'nda son 24 saatte 1338 uçak iniş ve kalkış yaptı. 160 bin 569 yolcuya da hizmet verilerek tüm zamanların uçuş rekoru kırılmış oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Türk Hava Yolları Milano Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Iğdırlı İsmail Mobil-IOS:

Daha bizler ne rekorlar kıracağız yeni havalanan ile Dünya'ya meydan okuyacağız Ne mutlu Türk'üm diyene

19
7
yanıtYanıtla
cemilMobil-ANDROID:

Ben bir havvalani iscisi olarak Yeni havaalanina acil ihtiyacimiz var .INSallah en kisa zamanda bitter . Tskler Akp

5
9
yanıtYanıtla
olduMobil-ANDROID:

Rabbim kem nazardan saklasin. yolun acik olsun akp.

7
5
yanıtYanıtla
adsiz:

Almanyadan Samsuna 400€ ödüyorm. . . . . . Hindistanli bir Vatandas, Almanyadan Yeni Deli''ye Hindistana adam 490€ ödüyor. . . . . Adil''mi simdi bu

7
1
yanıtYanıtla
YÜZDE75 İLE DEMİRTAŞ İKTİDARI:

MAHKEME KARARI ÇİĞNENEREK YAPILAN DAYATILAN KAÇAK SARAY IN GÜNLÜK ELEKTİRİK GİDERİ TOPLAM 40 BİN TL 10 GÜNDE 400BİN TL YANİ BİR OKUL PARASI İLE EŞ DEĞERDE

3
4
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ GENÇ:

GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ BİR HABER

5
1
yanıtYanıtla
Gercekci olalimMobil-IOS:

Aha bunlar rekor kırmak için Avrupa'dan Ankara'ya direk seferleri kaldırdılar aşk olsun THY

1
1
yanıtYanıtla
moskovali ibrahim:

anlayan anlara cevaben LEN DALLAMA BIR ULKENIN BASBAKANINI ASMAYA GELEN BU TOPLUMA MILLET OLARAK NASIL GELICEKTI SIZ VE SIZIN AGA BABALARINIZ OLMASA ASKERIYEYE DEKI KOLLARINIZ O ZAMAN BU MILLET YAPACAGINI SIMDI YAPIYOR SECIMLERDE KOYUP DURUYOR SIZ DEGILMISINIZ DENIZ GEZMISIDE MECLISTE OY COGUNLUGU ILE ASTIRAN SIZIN BABALARINIZI VATAN HAINLIGINDEN YARGILANIP ASILDIKLARINIDA GORURUZ INSALLAH ARTIK SIZE OY VE IKTIDAR YOK BU MEMLEKETTE YA OLECEKSINIZ SESSIZCE YADA DEF OLUP GIDECEK SIZIN ZIHNIYETINIZ BU ULKEDEN

2
0
yanıtYanıtla
yesno:

Gecen sene Atatürk''teydim. Önümüzdeki aynni pisti kullanacak 6 tane ucak var, dedi kaptan. 3. havalimani umarim bir an önce acilir. Igne atacak yer yok.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title