Haberler

Atatürk Devlet Hastanesi'nde Poliklinik Planlamaları Yapıldı

Güncelleme:

Zonguldak'ta yapılacak 400 yataklı Atatürk Devlet Hastanesi inşaatı öncesinde mevcut polikliniklerin yeni alanlara taşınması ile ilgili çalışmalarda sona gelindi.

Zonguldak'ta yapımına başlanacak olan 400 yataklı Atatürk Devlet Hastanesi inşaatı öncesinde mevcut polikliniklerin yeni alanlara taşınması ile ilgili çalışmalarda sona gelindi.

Çalışmalar çerçevesinde Atatürk Devlet Hastanesi Ana Bina'da (eski S.SK) daha önce Kardiyoloji servisi olarak kullanılan alanda 12 poliklinik, daha önce acil olarak kullanılan alanda 5 poliklinik ve daha önce Başhekimlik olarak kullanılan alanda ise 13 poliklinik faaliyetine başlandı.

Yeni düzenleme ile Ana Binada 30 uzman hekim polikliniği açıldı. Ayrıca ek binada ise 12 poliklinik hizmet verirken, halen çalışmaları devam eden poliklinik alanlarının hazırlanmasından sonra 28 poliklinik hizmet verecek.

İnşaat aşamasında devam edecek olan sağlık hizmetlerinde aksaklık yaşanmaması için gerekli tedbirlerin hastane yönetimi tarafından alınacağı bildirildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title