Haberler

Atasoy, Malatya'da

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Doğu Anadolu’nun gelişmiş illerinden biri olan Malatya’ya giderek bir dizi temaslarda bulundu.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Doğu Anadolu'nun gelişmiş illerinden biri olan Malatya'ya giderek bir dizi temaslarda bulundu.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Doğu Anadolu'da teşkilat çalışmalarında bulunmak üzere Malatya'ya gitti. Atasoy, Malatya temaslarında ilk olarak Malatya Valisi Süleyman Kamçı tarafından kabul edildi. Atasoy, kabulde yapmış olduğu konuşmada, Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri olan Malatya'da bulunmaktan dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi. Türk iş dünyasının genel başkanı olan Atasoy, "Malatya, ticaretiyle ekonomisiyle misafirperver halkıyla örnek bir şehirdir" dedi.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı da kabulde yapmış olduğu konuşmada, "Öncelikle Malatya şehrine yapmış olduğunuz ziyaret için teşekkür ederim. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonunun çalışmalarının özellikle Malatya ve Doğu Anadolu Bölgesinde iş kadınlarımızın, iş adamlarımızın kalkınmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Özellikle Malatya ve Doğu Anadolu'da iş kadınlarımızın sayısının çoğalması

gerekiyor" diye konuştu.

TÜRKİYE PATRONLAR DÜNYASININ BAŞKANI NEZAKET EMİNE ATASOY MALATYA TİCARET VE SANAYİ ODASINDA

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu SANKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Malatya şehrine yapmış olduğu ziyaret kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Nezaket Emine Atasoy, Malatya Ticaret ve Sanayi Odasında Başkan Hasan Hüseyin Erkoç'la görüşerek Malatya'nın ekonomisi ithalat ve ihracatı sanayisi tarımsal faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Nezaket Emine Atasoy yaptığı konuşmada, "Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Malatya şehrinin kalkınması, Türkiye ve uluslararası camiada pazar alanının gelişmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da görüşmede yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi: "Öncelikle Malatya şehrimiz için güzel fikir ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak Malatya ekonomisinin, Malatya ticaretinin ithalat ve ihracatının kalkınması için Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu kuruluşuyla her türlü işbirliğine hazırız."

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy bir günlük Malatya temaslarını tamamlayarak Ankara'ya döndü. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Hüseyin Erkoç Süleyman Kamçı Türkiye Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title