Haberler

Ataşehir'de Kalaşnikofla Etrafa Ateş Eden Kişi Bir Vatandaşı Yaraladı

Güncelleme:

İstanbul Ataşehir'de, kimliği belirsiz şahıs elindeki kalaşnikofla havaya peş peşe ateş açtı; silah seslerini duyarak balkona çıkan bir vatandaş kulağından yaralandı.

Ataşehir'de, kimliği belirsiz bir kişi elindeki kalaşnikofla havaya peşpeşe ateş açarak bir vatandaşı kulağından yaraladı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, kalaşnikoflu kişi olay yerinden kaçtı. Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

10. KATTAKİ VATANDAŞI VURDU

Olay, saat 21.00 sıralarında Batı Ataşehir, Barboros Mahallesi, İstanbul Caddesi üzerindeki Kent Plus siteleri önünde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir kişi, elindeki kalaşnikof marka otomatik silahla havaya peşpeşe ateş etmeye başladı. Silah sesleri üzerine 10. kattaki evinin balkonuna çıkan Selim Erke adlı vatandaş, zanlının ateş etmeyi sürdürdüğünü görünce tekrar evin içine girmek istedi. Ancak mermilerden biri Erke'nin kulağına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Kulağından yaralanan Selim Erke'ye ilk müdahale ambulans içinde yapıldı. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

POLİS ALARMA GEÇTİ

Olay üzerine polis alarma geçti. Kısa sürede siteye gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de çevrede geniş çaplı araştırma yaparak delil topladı. Ekipler, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyerek saldırganın eşkalini belirlemeye çalıştı.

YARALI, AMBULANSIN İÇİNDE POLİSE OLAYI ANLATTI

Yaralı vatandaş da ambulansın içinde polis ekiplerine olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı.Polis çevrede yaptığı incelemede yaklaşık 15 adet boş kovan buldu. Çevredeki vatandaşlar peşpeşe silah sesi duyduklarını, daha sonra zanlının bir araca binerek kaçtığını söylediler.

Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Ataşehir Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

Vatandaş.:

Kesin kürttür. Bu kürtlerin ellerindeki silah toplanmadıkça kimse barıştan bahsedemez.

95
46
yanıtYanıtla
DENGEadanaliyik@hotmail.com:

NE OLSA ADRES BELLİ KÜRTTÜR. SADECE KÜRTLER Mİ VAR BU ÜLKEDE SADECE KÜRTLERDEMİ VAR TÖRE GERİ KAFALI OLMAYIN BU KADAR GÖZÜNÜZÜ AÇIN IŞIDIN ELEMANI OLABİLİR

yanıt0
yanıt0
haydeeezabatar80@hotmail.com:

krttür kesinlikle hiç kimse kıvırmasın mazluma yatmayın hemen 3 krt evinden 1 nde rahat bu silahtan var ve tümünde bir çeşit silah var ama araştırılmıyorsunuz tabi mazluma yatmanız normal.

yanıt0
yanıt0
DScezamedcezir@hotmail.com:

Dediğin doğru çıktı sanırım, ateş edeni gören tanıdıklardan biri hakkari plakası taşıyan bir arabaya binmiş ve olay yerinden ayrılmışlar. Polis takipte yakalarlar o kürt''ü.

yanıt0
yanıt0
HAKKI:

Kürtler çok yaşasın

8
66
yanıtYanıtla
arkadaş:

arkadaş benim kürtlerle bir sorunum yok ama ataşehirden avcılarakadar hesenyurt vs kürt vatandaşlar doldu dolalı malesef bu tür olaylar kavga gasp vs çoğaldı

51
5
yanıtYanıtla
bakiarzu_mh@hotmail.com:

kürtle ne alakası var geri zekalılar. . .

yanıt0
yanıt0
IŞID:

IŞID ELEMANIDIR HER YERDE BARINIYORLAR ATAŞEHİR GİBİ SİTEDE BAŞKA KİM OLUR IŞID ÜLKEMİZDE KOL GEZİYOR

24
23
yanıtYanıtla
Işidadmin@conterstriegotr.com:

Işid''in elemanların ve ya destekçilerinin Ataşehir''de mekanları vb. şeyleri yok. Işid avrupadan gelen elemanlarını karşılamak için 5 katlı bir binada, avrupadan gelen elemanlarına sınır nasıl aşıcaklarını ve para verme işlemini yürütüyor istanbul''da fazla göz önünde bulunmayan bir semt de.

yanıt0
yanıt0
açıksözlü:

İstanbul Türkiyenin en büyük ve zengin şehri olduğuna göre adam tabii ki kaleşnikof atacak, sapan taşı atacak hali yok ya. Gelişmek böyle bir şey herhalde.

23
20
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title