Haberler

Ataşehir'de Çevre Ödülleri Dağıtıldı

Güncelleme:

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen Çevre Şöleni kapsamında çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik dikkat çekici etkinlikler düzenleniyor.

Şölen kapsamında konusu çevre olan; maket yarışması, afiş yarışması, tiyatro gösterileri, moda defileleri ve atölye çalışmaları yapılıyor.

Ataşehir Belediyesi 5. Çevre Şöleni ödül töreninde; maket yarışmasında kazanan okullar ve afiş yarışmasını kazanan öğretmenler ödül ve plaketlerini aldılar. Maket yarışmasının ilkokul kategorisinde 1. olan Ali Fuat Cebesoy İlkokulu, ödül olarak kazandıkları tablet bilgisayarları Manisa Soma'da eğitim alan 3 çocuğa bağışladı.

İlçedeki "En Çevreci Okul Yarışması"nın kazananlarının da belli olduğu törende, en çok pil toplama yarışmasında Ataşehir'in İstanbul'un birinci ilçesi olmasına katkı sağlayan ilk üç okula da ödüller verildi.

28 Mayıs Çarşamba günü Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman ve Namık Sürmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal ile Sosyal Yardım İşler Müdürü Duygu Övür katılarak kazananlara ödüllerini verdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ataşehir Şölen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title