Haberler

Ataşbak: "Genç Sporcularımız Bizi Gururlandırmaya Devam Ediyor"

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, genç sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, genç sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi.

Ataşbak, 7-8 Mayıs tarihlerinde Niğde'de gerçekleştirilen "Okullar arası Judo 1.liği müsabakaları"nda 50 kilo da güçlü rakiplerine rağmen Türkiye birincisi olan Mücahit Gültekin ile Hocası Yusuf Uncular'ı makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

Ataşbak kabulde şunları kaydetti:

"Öncelikle güçlü rakiplerine rağmen Türkiye birincisi olan Mücahit Gültekin'i ve Antrenörü Yusuf Uncular'ı kutluyorum. İl Spor Müdürlüğü olarak başarılı sporcu ve kulüplere her türlü desteği bu güne kadar verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Mücahit genç yaşta elde ettiği bu başarıyla yetinmeyip, geliştirmeli ve milli takımda daha büyük şampiyonluklara imza atmalıdır. Başta uzak doğu sporları olmak üzere, kentimizden her branşta milli takımlara sporcu gönderiyoruz. Bu başarı da hizmeti ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Judo antrenörü Yusuf Uncular, başarılarında İl Spor Müdürlüğünün desteğinin önem arz ettiğini belirttiği konuşmasında şunları söyledi:

"Başta İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak olmak üzere tüm yöneticilere desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Sporcularımızda bu desteklere elde ettikleri derecelerle yanıt vermekteler. Böyle devam ettiği sürece önümüzdeki yıllarda milli takımın iskeletini biz oluşturacağız diye düşünüyorum." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Niğde Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title