Haberler

Ataşbak, Başarılı Atletleri Kabul Etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Erzurum'da düzenlenen Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda Adana'yı temsil eden Adana Yüreğir Mehmet Adil İkiz Orta Okulu sporcu ve antrenörleri makamında kabul etti.

Türkiye Şampiyonasında Erkek takımı olarak ikincisi olmasının da önemli bir başarı olduğunu vurgulayan Ataşbak, başarılı bir performans ortaya koyan sporcu ve antrenörleri kutladı.

Ataşbak, Mehmet Adil ikiz Orta Okulu'nun adının sporda sürekli başarılarla anıldığını belirterek, gerçekleştirilen müsabakada Türkiye ikinciliğinin geliştirerek gelecek yıl şampiyonluğu kente getireceklerine inandığını söyledi.

Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, "Tesis ve diğer konularda bizlere her zaman destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a, teşekkür ederim" diye konuştu.

Ayrıca ferdi olarak, Ömer Faruk Şener Disk Atma branşında 36.24'lük derecesiyle Türkiye 3.sü, Görkem Kaya 100 mt Engel branşında 15.13'lük derecesiyle Türkiye 4.'sü ve 4x100mt bayrak takımı 48.35'lik derecesiyle Türkiye 2.si oldu.

Bu arada ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Kula ve Oğuz Uyanık ile Antrenörler Yunus Karakaş ve Soner Özbulat hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Adil Erzurum Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title