Haberler

Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin Eskişehirlilerle Buluştu

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Eskişehir Barosu Gençlik Meclisinin katkılarıyla hazırladığı şiir ve müzik dinletisinde, Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin Eskişehirlilerle buluştu.

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Eskişehir Barosu Gençlik Meclisinin katkılarıyla hazırladığı şiir ve müzik dinletisinde, Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin Eskişehirlilerle buluştu.

Şiir ve müzik dolu geçen programda birbirinden özel şiirlerini Eskişehirlilere okuyan Ataol Behramoğlu, sanatseverlere unutulmaz bir şiir gecesi sundu. Haluk Çetin'in solo gitar performansı eşliğinde okuduğu şiirlerle Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde (YKSM) duygu dolu anlar yaşatan Ataol Behramoğlu, program sonunda kitaplarını imzaladı.

Geniş bir katlımla gerçekleşen programda Uğur Mumcu'nun anısına "Uğur'a ağıt değil, övgü" isimli şiiri okuyan Behramoğlu, sanatseverlerle birlikte Mumcu için bestelenen "Uğurlar olsun" isimli şarkıyı seslendirdi. Eskişehir ile ilgili anılarını da sanatseverlerle paylaşan Behramoğlu, tren ve kar, şiir ve Eskişehir'e yakışır sözleriyle şehire olan sevgisini dile getirdi.

Program sonunda Ataol Behramoğlu'na plaket takdim eden Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Prof. Dr. Gülten Sönmez Seber ve Haluk Çetin'e plaket takdim eden Eskişehir Baro Başkanı Av. Rıza Öztekin, programa geldikleri için konuklara teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Ataol Behramoğlu Uğur Mumcu Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title