Haberler

Ataoğlu Terör Saldırılarını Kınadı

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkan Vekili ve Muş İl Başkanı Burhan Ataoğlu, yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, “DAİŞ, FETÖ, PKK, PYD, DHKPC adeta birbirleri ile yarışırcasına her gün yeni bir katliamla sahneye çıkmaktadırlar” dedi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkan Vekili ve Muş İl Başkanı Burhan Ataoğlu, yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, "DAİŞ, FETÖ, PKK, PYD, DHKPC adeta birbirleri ile yarışırcasına her gün yeni bir katliamla sahneye çıkmaktadırlar" dedi.

Van, Bitlis, Elazığ ve son olarak Gaziantep'te gerçekleştirilen terör eylemlerini kınayan Burhan Ataoğlu, "Küresel emperyalist ve Siyonist üst aklın maşası haline gelmiş; aklını, zihnini, ruhunu ve hatta bedenini onlara ipotek etmiş terör örgütleri DAİŞ, FETÖ, PKK, PYD, DHKPC adeta birbirleri ile yarışırcasına her gün yeni bir katliamla sahneye çıkmaktadırlar. Bu aşağılık ve alçakça saldırı ve katliamlarla hiç bir dil, ırk, din, mezhep ve insani ve ahlaki değere sahip olmadıklarını apaçık ortaya koyan bu vahşi canavarlar, 79 milyon milletimizin huzuruna, birlik, dirlik ve beraberliğine kastederek, kaos ve güvensizlik ortamı oluşturarak, ülkemizi küresel güçlerin işgaline uğratmaktan başka bir amaç taşımamaktadırlar" dedi.

Asıl darbeyi vatandaşların darbecilere karşı gerçekleştirdiğini ifade eden Ataoğlu, "Ancak yunu iyi bilmelidirler ki, darbe yapmak için yola çıkanlara darbe yaparak onları bertaraf eden, eline ay yıldızlı bayrağı alarak tanklara, toplara ve mermilere gözünü kırpmadan bedenini siper eden bu asil ve ferasetli milletin vatan ve hürriyet aşkı, izzet ve onur mücadelesi karşınsında, gözünü kin ve nefret bürümüş bu şer odakları hezimet yaşamaktan kurtulamayacaklardır. Basiret ve feraset sahibi bu kahraman millet, bu hain kanlı saldırıları bertaraf etmeye muktedirdir ve şanlı tarihi bunun örnekleri ile doludur. En son Gaziantep Şahinbey'de patlatılan canlı bomba sonucu 60'a yakın vatandaşımızın şahadeti, 100'e yakın kardeşimizin yaralanması sonucu millet olarak canımız bir kez daha yanmış, ciğerlerimize hançerler saplanmıştır. Bu kadim milletin gençliği olarak bizler; mazlum halkların ve umutların son kalesi olan bu kutsal vatanı son nefesimize kadar korumaya devam edeceğiz. Bu anlamda bu tarifsiz acıyı bir kez daha kalbimize gömerek şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerken, bu menfur terör saldırılarını telin ediyor, nefretle kınıyoruz. Zalimler için yaşasın cehennem" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Türkiye PKK Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title