Haberler

Atanamayan Genç Öğretmen Önce Helallik İstedi Sonra İntihara Teşebbüs Etti

Giresun’da girdiği bunalım sonucu av tüfeği ile intihara teşebbüs eden şahıs ağır yaralandı.

Giresun'da girdiği bunalım sonucu av tüfeği ile intihara teşebbüs eden şahıs ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Giresun'un Bulancak ilçesi Küçüklü köyünden yaşayan ve Marmara Üniversitesi Elektrik öğretmenliği bölümünü bitiren Kemal O.'nun (29) öğretmen olarak atanamadığından ailesini geçindirmek için inşaatlarda çalıştığı öğrenildi. 2012 yılında Marmara Üniversitesinden mezun olan ve atanmayı bekleyen gencin öğretmen ailesini geçindirmek için bir süredir inşaatta çalışmaya başladığı ve son zamanlarda atanamadığı için bunalıma girdiği öğrenildi.

"BUNALDIM ARTIK HAKKINIZI HELAL EDİN"

Bunalıma giren gencin sosyal paylaşım sitesi facebook hesabından bugün, "Bunaldım artık her şeyden bu stresi kaldıracak değilim artık. Allah biliyor neler yapıp yapamadığımı. Ailem sizlere emanet onları yalnız bırakmayın. Haklarınızı helal ediniz" ifadelerine yer verdikten sonra çenesine dayadığı av tüfeğini ateşleyerek intihara teşebbüs etti.

Genç öğretmenin yakınları silah sesini duyduktan sonra jandarma ve 112 ekiplerine durumu haber verdi.

İlk tedavisi Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde yapılan Kemal O., daha sonra Trabzon KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, genç öğretmenin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmara Üniversitesi Bulancak Giresun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title