Haberler

Atan, Eşinin Serbest Bırakılmasını İstedi

HAKKARİ (İHA) – Hakkari'de yaşayan evli ve bir çocuk annesi Rojda Atan, Adalet Bakanlığı'na seslenerek atılan iftara sonucu tutuklanan eşinin serbest bırakılmasını istedi.

Rojda Atan, eşi Tacettin Atan'ın 3 ay önce gizli bir tanığın iftirası sonucu tutuklanarak Şırnak T Tipi Cezaevi'ne gönderildiğini öne sürdü. Atan, yol uzak olduğu için açık görüşe gidemediklerini belirterek "Şırnak yolları kötü olduğu için eşim sürekli bizi uyararak 'görüşe gelmeyin' diyor. En son görüşe gittiğimizde Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Andaç köyü sınırları içerisinde bulunan Balaska Köprüsü'nde trafik işaretleri olmadığı için 5 kişilik aile kaza geçirerek ölümden döndük. Eşimin suçsuz olduğuna inanıyorum. İftira sonucu cezaevine atıldı. Kirada oturuyorum ve bir çocuğum var. Eşimin yakında duruşması var. Adalet istiyorum ve eşimin serbest bırakılmasını istiyorum" diye konuştu.

Tutuklu Tacettin Atan'ın babası Necmettin Atan ise, oğlunun suçsuz olduğunu belirterek, "Çocuğum Şırnak T Tipi Cezaevi'nde. Önce Adalet Bakanlığı'na dilekçe göndererek Hakkari Kapalı Cezaevi'nde kalmasını istedim. Ancak dilekçem varmadan Şırnak T Tipi Cezaevi'ne gönderdiler. Adalet Bakanlığı'ndan ricam çocuğumun bırakılmasıdır" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Adalet Bakanlığı Hakkari Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title