Haberler

Ataması Yapılmayan Sağlık Çalışanları 11 Nisan'da Ankara'da Buluşuyor

Ataması Yapılmayan Sağlık Çalışanları Kayseri İl Temsilcisi Göç Nur Demirağ, "Ataması yapılmayan sağlık çalışanları olarak 11 Nisan tarihinde Abdi İpekçi Parkı’nda yapılacak olan yürüyüşe katılacağız" dedi.

Ataması Yapılmayan Sağlık Çalışanları Kayseri İl Temsilcisi Göç Nur Demirağ, "Ataması yapılmayan sağlık çalışanları olarak 11 Nisan tarihinde Abdi İpekçi Parkı'nda yapılacak olan yürüyüşe katılacağız" dedi.

Demirağ, yaptığı açıklamasında, "Ataması yapılmayan 250 bin sağlıkçı adına 12 Mart 2015 günü Sağlık Bakanlığı önünde basın açıklaması yapmış ve tüm sağlık çalışanlarına kadro elde edene kadar mücadelemizi sürdüreceğimizi ve o gün oraya temsilen geldiğimizi, sorunlarımız çözülmezse bir dahaki sefere binlerce ataması yapılmayan sağlık çalışanı ile Ankara'da olacağımızı kamuoyuna duyurmuştuk" diyerek, "Üzerinden epey bir zaman geçmesine karşın, taleplerimiz dikkate alınmadığından 11 Nisan 2015 tarihinde Türkiye'nin çeşitli illerinden gelecek olan ataması yapılmayan yüzlerce sağlık çalışanı ilee Ankara'da buluşup taleplerimizi bir kez daha dile getireceğiz" ifadesinde bulundu.

Demirağ, "Türk Sağlık-Sen Türk Tabipler Birliği ve bir çok sendika destek vermiş bulunmakta. Emniyet'ten gerekli yasal izinler alınmıştır. 11 Nisan Abdi İpekçi Parkı'nda saat 11.00-14.00 arasında yapacağımız yürüyüşte atama bekleyen bütün sağlık çalışanlarını birlik olmaya davet ediyoruz. Atanamayan ve yürüyüşe katılmak isteyen sağlık çalışanları 0536 930 52 83 numaralı telefonla irtibata geçebilirler " diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title