Haberler

Ataman'dan Futbolculara Sert Mesaj

Galatasaray deplasmanda Royal Halı Gaziantep'e 76-64 mağlup olurken, sarı-kırmızılı başantrenör Ergin Ataman maçtan sonra sert konuştu. Ataman, alınan mağlubiyetin tamamen beceriksizlik olduğunu ifade ederek, "Artık mazeret üretmeyi bırakıp bugünden sonra çok sert çok sıkı tedbirler alacağız "dedi.

Royal Halı Gaziantep kendi sahasında Galatasaray Liv Hospital'ı 76-64 mağlup ederek, Play-off hedeflerini sürdürdü. Maçtan sonra açıklama yapan Royal Halı Gaziantep Başentrenörü Jure Zdovc, "Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Bizler maç kazanmaları için oyunculara yardım ediyoruz. Onlar oynuyorlar. Şu anda formda bir ritmimiz var. İlk devre kaybettiğimiz maçlar oldu. İkinci devre kazanma psikolojisine sahibiz. Oyuncularım bize yardım ediyor. Play-off için iyi bir şansımız var. Lig çok zor bir lig. Buraya gelecek olan rakiplerimiz var. O maçlar oynanmadan kesin bir şey söyleyemeyeceğiz. Her takımın kaliteli oyuncuları var. Biz iyi savunma yapıyoruz. Bu da kazanmamızın sebebidir" dedi.

ATAMAN SERT KONUŞTU

Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman ise, maç sonu açıklamasında, "Az adamla oynamamız maçları tek tek belki etkilemiyor ama üst üste oynanan maçlarda özellikle Euroleague'den sonra ligde bir düşüş yaşıyoruz. Ama ben artık oyuncuların bunu aşması gerektiğini düşünüyorum. Sonuç da son periyotta kapasitemize ve kariyerimize yakışmayan bir basketbol ortaya koyduk. Bunun yorgunlukla bir izahı olamaz. Bu tamamen beceriksizliktir. Son zamanlarda az antrenman yapmamızın bu oluşan durum nedeniyle getirdiği sonuçtur. Şu anda elimizde kadromuz bu. Kadronun mazereti yok. 8 tane kaliteli oyuncumuz var. Artık mazeret üretmeyi bırakıp bugünden sonra çok sert çok sıkı tedbirler alacağız. Antrenman tempomuzu yükselteceğiz, bizimle beraber olan ve bu tempoya uyan oyuncularımızla bu maçlarımızı oynayacağız "diye konuştu

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kerem Gönlüm, güzel bir maç olduğunu ama buraya kazanmak için geldiklerini söyledi. Gönlüm, "Bugün faul atışlarında çok düşük yüzdeyle oynadık. Bu tip maçlarda bu tür faktörler belirleyici oluyor. Enerjimiz de olması gereken gibi değildi. Rakibi tebrik ediyorum. Bundan sonra önemli maçlarımız var. Hepsini kazanıp ligi en üst sırada bitirmeye çalışacağız" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Liv Hospital Ergin Ataman Royal Halı Gaziantep Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

erdemmobilWeb@haberler.com:

Ataman ve futbolcular haaaaaa komik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title