Haberler

Atama Kararları

Türk Patent Enstitüsü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Habip Asan yeniden atandı.

Türk Patent Enstitüsü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Habip Asan yeniden atandı.

Bazı bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlık Müşavirliğine Safa Koçoğlu, Avrupa Birliği Bakanlık Müşavirliğine Gökhan Karaduman getirildi.

Kars Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne Tarkan Tarık Kocagöz, Edirne Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne Salih Akbulut, Bitlis Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne Abdullah Akay, Samsun Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne Selahattin Altunsoy atandı.

Türk Patent Enstitüsü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Habip Asan yeniden getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Personel Dairesi Başkanı Satılmış Karakaya başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı. Personel Dairesi Başkanlığına Gençlik ve Spor Bakanlığı Birinci Hukuk Müşaviri Mehmet Karaman atandı. Müsteşar Yardımcılığına ise Abdullah Tancan getirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığına Kerim Üstün, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine Mehmet Gelen, Milli Savunma Bakanlık Müşavirliğine Ercihan Altınkaya, Sağlık Bakanlığı Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Mehmet Bekar atandı.

TCDD Yönetim Kurulu Üyeliğine Murat Kavak getirildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türk Patent Enstitüsü Avrupa Birliği Tarkan Kars Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title