Haberler

Atama Kararları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Gıda Tarım ve Hayvancılık, Maliye, Milli Savunma ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Gıda Tarım ve Hayvancılık, Maliye, Milli Savunma ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre;

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Tarım İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Karayama, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Ali Recep Nazlı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığına Ahmet Abdullah Antalyalı, Tarım İşletmeleri Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Bakanlık Müşaviri Mehmet Taşan, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne, Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Birişik, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığına, Uğur Büyükhatipoğlu, Bakanlık Müşavirliğine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi 1. Hukuk Müşaviri Tuncay Kara atandı.

Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliklerine Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, Celal Şahin, Sıtkı Karslıoğlu, Bakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Mürsel Ali Kaplan getirildi. Müsteşar Yardımcılıklarına Bakanlık Müşaviri Ömer Duman, Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü İsmail İlhan Hatipoğlu, Vergi Başmüfettişi Halit Öcal atandı. Baş Hukuk Müşaviri ve Muhakemat Genel Müdürlüğüne Tayibe Kaycıoğlu, Personel Genel Müdürlüğüne, Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Şinasi Yurdakul, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Çolak, Muhasebat Genel Müdürlüğüne, Strateji Geliştirme Başkanı Ertan Erüz, Bakanlık Müşavirliklerine Gelir İdaresi Başkan Yardımcıları Metin Kayrak, Mehmet Atuğ, Şinasi Candan, Gelir Politikaları Genel Müdürü Erol Öz, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Adem Kabadayı, Milli Piyango Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Serhat Kemal Yılmaz, Milli Emlak Genel Müdürlüğüne, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Büyükuzun, Strateji Geliştirme Başkanlığına Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Hakan Ay, Gelir İdaresi Başkan Yardımcılıklarına Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütcü, Gelir İdaresi Daire Başkanları Ayşe Dilbay, Yıldırım Bozbıyık, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına Ahmet Koçyiğit, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Ebu Bekir Levent Şahin atandı.

Milli Savunma Bakanlığı Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, Mühendis Albay Murat Kayraklık yeniden atandı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Personel ve Eğitim Dairesi Başkanı İsa Altıntaş, bu suretle boşalacak Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına Salih Yıldırım getirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Neslihan Emine Duru atandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Toprak Mahsulleri Ofisi Avrupa Birliği Mehmet Taşan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title